Scudo Sports

Yeni başlıyorum

Kerem Kaya

Aktif Üye
Tepki
18
Arkadaşlar ben daha ilk kez bir bmx alacağım sizce hangi markanınkini almalıyım bana bi fikir verir misiniz?

Scudo
ilk önce bütceni söle bide yapıcaqın stili street mi flatlandmı ona karar wer daha cokk cvp alırsınn

emirin ümit fresstylesini tafsiye ederimm cok qüsel yapmıs bmxıni

• Beğen
Tepkiler: HKONE
420 e bırakırım sana bak 450 den indim bukadar.. :/

Uygun Olan Senİn İÇİn Ne Olura Olsun.benİm Tarzim Kiros Bunun İÇİn Sana Yardimci Olamiyorum.selam

naparsan yap salcano evil-b alma. arkadaşım aldı ordan biliyorum kalas gibi, ayrıca malzemesi çok kalitesiz. aldığı gün pedalı kırıldı, sonra lastiği patladı, frenleri de sorunlu

@ManitoN

çok mu komik lan xD ama evet almayın benimkinden :/ paranız yoksa alcaksınız o başka :D

bncede ümit al yanisin daha önce sürüşü style ni belirle sonra karar wer flatland mı streetmi yapıcaksın aslında orda serdar war o yardımcı olur sana yeni başlıcan için bilgilendrirr seni)

@Capybara

hatta arkadaşın evil b'sinin arka tekerleği tekrar patladı. alacak olanlara duyurulur :D

arkadaslar merhaba ben yeni basladm salcano avil-b war benimde pedalim kırıldı ama yeni civili pedal aldm ve salcano cidden mukemmel kim ne kadar kotu desede denge problemi yasaio salcanodo ilk baslarda ama atlatnca cok kaliteli we burgulari ii ayarlanmiş bi bisiklet
tavsiye ederim

BMX'e ilk defa bineceksen bence başlangıç için en ucuz bmx 2008 ÜMİT FREESTYLE ama bütçe sorunun yoksa GT SLAMMER tavsiye derim.(hkk bmx team).

@BursALı BMX

arkadaşım ben de biliyorum iç lastiği kolayca değiştirivermeyi. sadece bisikleti tavsiye etmiyorum, bunlar da tavsiye etmeme konusunda etmenlerden sadece biri

yeni baslıcaksan maddi durumuna gore gt tavsıye ederım slammer cok guzel bır model yenı baslıyanlar ıcın.umıt ben onermem sahsen cunku cok dandık bı bmx ama maddı durumun yoksa umıt olabılır baslangıc ıcın...secım senın kardesım

@mtaspinar

kardesım sen hıc baska bır marka bmx kullandınmı?GT-MİRRACO-HARO tarzı bı bmx eger evıl-b ye mukemmel dıyorsan GT-MİRRACO-HARO... soz yok bu bmxlere

Geri