Scudo Sports

Yeni Başlıyorum Yardımlarınıza İhtiyacım Var ,,,

Tepki
0
Merhaba arkadaşlar, bisiklet sporuna yeni başlıyorum ve bisiklet seçimi konusunda bilgim yok doğrusunu söylemek gerekirse. Yol bisikleti almayı planlıyorum. Bisiklet sporu için vücudumun olduğunu düşüyorum o yüzden yoneldim bu spora.1.500 tl e kadar bütçem var şuanlık. Neler önerirsiniz benim kafamda şuan bianchi slr 200 var. Sizce yeni başlamak için nasıl bir seçim. Ama sizin tercih ve deneyımlerınız daha önemli tabi teşekkür ederim şimdiden :)

Scudo
Merhaba,
Mtb olsa sana yardım edebilirdim.

Elimde 2 adet sıfır ayarında bisiklet var.
*Carbon 16", full deore, v brake, axon srl maşa, 11,5kg: 1600TL
*Alu 16" ful deore lx, disc brake, epicon maşa, 11,9kg: 1500TL (izmir parkur bisiklette görebilirsin)

slr 200 o paraya ölü yatırım olur kanaatindeyim. drag modellerinde o fiyata çok iyi seçenekler var. veya bisikletten anlayan bir arkadaşın varsa 2. el temiz harika bir makine alırsın o bütçeye. ama önce forumu iyice karıştır donanım seviyelerini falan iyice öğren derim.

hmmm haklısın bılgılenmem lazım bu konuda. pekı bana önerebilceğiniz bisiklet var mı. scott Speedster S 50 sizce nasıl

Önce 1 hafta bu forumu iyice okumalısın Emre, hem de tüm detayları atlamadan.. Oku oku araştır, cevabı kendiliğinden bulacaksın..

• Beğen
Tepkiler: Emre Güleryüz
Önce 1 hafta bu forumu iyice okumalısın Emre, hem de tüm detayları atlamadan.. Oku oku araştır, cevabı kendiliğinden bulacaksın..

• Beğen
Merhabalar,

Forumu okuma tavsiyerlerini ben de destekliyorum, bütçen dolayısıyla ister istemez belli bir ortalamanın üzerinde bisikletler bakıp iyi bir seçim yapabilirsin ama ne aldığını bildiğin kadar ne almadığını da bilmen daha bilinçli bir tercih olacaktır.

İyi günler! :)

• Beğen
sabırsızlık yapmaman lazım sanırım :) tekrar düşününce kesinlikle once bilgilenmem gerekiyor. Teşekkür ederim yorumlarınız için

acele etmeden iyice araştırarak almalısın forumda hertürlü bilgi var en son kararını verdikten sonra fiyat konusunda iyi pazarlık yapmayıda unutma ;)

Genelde yeni başlayanlar için tur yada mtb tavsiye ederler ama bence yol bisikletinde başlamak da farklı bir duygu.Alacağın bisiklete gelince kadrosu iyi componentleri kötü bisikletler 1500 civarı oluyor speedster s50 almayı düşünüyorum bende fakat kadro harika ama çok düşük (2300) component var üstünde.Bu yüzden kötü kadro iyi donanım yada iyi kadro kötü donanım tercihinden birini yapmalısın

Geri