fatihfx
Üye
- Tepki
- 3
- İsim
- fatih d
- Başlangıç
- 1989—90
- Bisiklet
- Raleigh-USA
- Bisiklet türü
- Bmx
atölye ana başlığında frenler başlığı altına yeni konu başlatacağım ama "yeni konu" butonu yok.
Ne konuda başlık açacaktın yazar mısın. Geçrekten çok merak ettim.Herkesin sorusunu sorabilmesi gerektiğini düşünüyorum. Sadece bir başlık açmak için günlerce forumda takılmak saçma geliyor.
şu anda aklıma gelmiyor fakat forumda bulamadığım ve hakkında az bilgiye ulaşabildiğim bir konuydu. Yurtdışı forumlarda birkaç kez adı geçiyordu ama dediğim gibi hangi parça olduğu aklımda değil. Ama tekrar ihtiyacım olursa konu açıp size de bilgi veririm.Ne konuda başlık açacaktın yazar mısın. Geçrekten çok merak ettim.
Siz ne konuda başlık açacaktınız?Bence en azından soru-cevap kısmına yeni üyeler de konu açılabilmeli.
Her konu açan cevap alacak diye bir kural yok, dolayısıyla konusuna kimse cevap vermiyorsa demek ki sorusunun cevabını bilen yok forumda, varsada konuyu görmemiştir.Bu arada şöyle de bir durum var, başlık açmak için kotasını doldurmuş, başlığını açıp sorusunu sormuş olan kişilerin de hepsi cevap alamamış zaten. Bir kaç defa aklıma takılan konularla ilgili arama yaptığımda böyle bir durum da dikkatimi çekmişti.
Her konu açan cevap alacak diye bir kural yok, dolayısıyla konusuna kimse cevap vermiyorsa demek ki sorusunun cevabını bilen yok forumda, varsada konuyu görmemiştir.
Nereden çıkarttınız tepki verdiğimi, muhabbet eder gibi yazmıştım ama yazdıklarım kırıcı olduysa kusura bakmayın öyle bir niyetim yoktu, haddimede değil zaten.Size niye cevap vermediniz veya sorulara cevap verilmesi zorunlu olmasına rağmen verilmemiş diye laf söylemişim gibi bi tepki vermişiniz, oysa ki amacım zaten sorulan soruların hepsine cevap alınamıyorken her soru için başlık açılmasının gerekizliğini vurgulamaktı. Burası bisiklet forumu, bisiklet uzmanları forumu değil, biliyorum.
Ha ama uzman olduğunu düşünen, sürekli insanların yaptığı yorumları aşağılamaya çalışan ve kişilerin bisiklet üzerindeki performanslarını falan irdeleyip ona göre tavır takınan insanların da varlığından haberdarım, keşke alt tarafı bilgi paylaşılan, belli bir konu üzerine sosyalleşilen bir platform şeklinde kalsa bari şu ortam.
Haberdar olsan ne olacak, olmasan ne olacak. Bir yaptırım kuvvetin var mı? Bahsi geçen durum hakkında yorum yaparken öne kendi kurduğun cümlelere dikkat et. Zaten yazdıklarını beğenenden amacın, rengin ortada. Kendi yazdığın yoldan çıkma derim. Bisiklet hakkında bilgi paylaşımı yap.
Nereden çıkarttınız tepki verdiğimi, muhabbet eder gibi yazmıştım ama yazdıklarım kırıcı olduysa kusura bakmayın öyle bir niyetim yoktu, haddimede değil zaten.
Seni böyle yorumlar yapıp, üst notlardan konuşma hakkını nereden aldıysan bende oradan aldım.Adil bey, yazdığımdan neden rahatsız oldunuz? Bana emir kipiyle cümle kurma hakkını nerden aldınız?
Rica ederim, forum gerginliği diye bişey var resmen insanlar sürekli bir laf çakayım çabasında olduğu için düz şekilde okuduğum normal mesajların da pek çoğu saldırı amacı güdüyor gibi geliyor. Siz de kusura bakmayın lütfen.
Seni böyle yorumlar yapıp, üst notlardan konuşma hakkını nereden aldıysan bende oradan aldım.
Hocam merhaba ; belli bir zaman geçirmek mesaj (ileti) atmak gerekli lakin şöyle bir durumu örnek vereceğim kendim için. son 1 hafta içerisinde bisikletle sorun yaşadım aldığım yerle ilgili bilgi almak isteyeğim için konu açmam gerekiyor ama açamıyorum. belli bir zaman geçirmek ve mesajlar (iletiler) atmak benim için zaman kaybı olacak çünkü bilgiyi ne kadar erken alırsam benim için daha iyi olacaktır.@fatihfx , öncelikle foruma hoşgeldiniz..
3 mesaj yazıp hemen konu açmanız pek mümkün değil.
Forumda belirli süre geçirip, "forumdaşlar için anlamlı" 50 civarı ileti yazmanız sizin konu açabilmenizi sağlayacak.
Arşivden arayarak ilgili konuları taramadan konu açmayı önermiyoruz.
İyi forumlar dilerim...