Scudo Sports

Yeni başlık açmak

Merhaba.

Bugün öğle saatlerinde "Yardım ve Paylaşım- Bisiklet Seçimi" isimli alana soru sorduğum bir konu açtım.
Açtığım konu başlığı ise şöyleydi: "Yolun Eğimi (görsel ekledim), Tur Bisikleti Seçimi, Krank ve Dişli Hk. Sorular"
Konuyu açtıktan sonra üst kısımda "Halka henüz açılmadı çünkü yetkili onayı bekliyor" uyarısı aldım.

Konuyu açtıktan bir süre sonra kategoride gözüküyordu. Ancak az önce baktım ki benim konudan eser yok. Sanırım herhangi bir yönetici/moderatör silmiş, yayınlamamış. Sebebi hakkında mesaj da almadım. Zaten forum kurallarına aykırı bir şey de yazmadım. İmla ve yazım kurallarına dikkat eden biriyim. Tam da aktardığım başlıkla ilgili sorularım vardı. Yani kategori hatası olduğunu da sanmıyorum.

Bu durum hakkında bilgi verebilecek biri var mı?

Scudo
@uslsy Sizi üzmek istemem; ama artık aramızda değil.
Nadia Hanım, 14 aylık iken,04.02.2019 tarihinde saat 15:00 sularında yaşama gözlerini yumdu. Veteriner Hekimi arayıp söyledi. O sırada küvezde serum alıyordu. Üç farklı Veteriner Hekime (kliniğe) götürdüm. Ancak ne hastalığı ne de sebebi bulunabildi. Tanı konulamadı. Çok üzülmüştüm. Çok severdim. Bu sebeple sosyal medyada profil resmim olarak kullanıyorum. Ve bu bakışları çok hüzünlü geliyor bana.

@srdrrr Merhaba, açtığınız konu silinmemiş, hala onay sırasında. Lütfen yeni konu açmadan önce forum arama butonunu kullanınız ve benzer başlıklara yorum yapmayı deneyiniz. Bu tür durumlarda ise özel mesaj yoluyla bizlere ulaşmayı deneyebilirsiniz, iyi forumlar.

@Anonim Cevabınız için teşekkür ederim. İyi forumlar.

Kendimi dışlanmış gibi hissediyorum, ama şunu dediğinizi duyar gibiyim; Hey çaylak önce bizi bir çayla sonra sabretmeyi öğren, sabretmeye sabrettiğin o gün sen de ermişlerden olacaksın.

@gyunbie Merhaba, sizde bir sorun yok, yeni üyelere özel bir uygulama. Forumda aktif olduğunuz sürece sistem bu yetkileri zamanla size tanımlayacaktır, iyi forumlar dilerim.
Abi ben yeniyim ama epey okuyorum ancak forum mantığı öldüğü için kimse buralara gelmiyor yani 2011 deki 2016 daki sorulara cevap vermek ayıp olur

Abi ben yeniyim ama epey okuyorum ancak forum mantığı öldüğü için kimse buralara gelmiyor yani 2011 deki 2016 daki sorulara cevap vermek ayıp olur
ben de sırf bu yüzden ne cevap veriyorum ne de beğeniyorum, insanlar 5-6 sene önceki şeylere yazdığım cevaptan büyük olasılıkla rahatsız olurlar

Merhaba,@Anonim yaklaşık 1.5 yıldan beri foruma üye olmama rağmen ne yazik ki konu acamiyorum bura da? Lütfen ilgilenebilir misiniz rica etsem

• Beğen
Tepkiler: Kutay P
@Hipnozum merhaba, ne kadar süredir üye olduğunuzdan ziyade forumda aktif olmanızla ilgili başlık açabilmeniz. 10 yıldır üye olup aktif olmadığı için konu açamayan arkadaşlarımız da var. Konu açabilmek veya diğer bazı eklentiler, aktif oldukça sistemin size tanımladığı yetkiler, iyi forumlar.

@Anonim Merhaba Günaydın, Yaklaşık 3 aydır aktif olarak sistemi kullanıp,başlıkları okudum,okumaya da devam ediyorum.Ancak sayısı 10 binin üzerindeki başlıklarda bu sitede Serbest Kürsü de olmasını istediğim,Hem kendim öğrenmek hem de diğerlerinin bilgi vererek başkasının bilgilerinden istifade edeceği bir konu başlığı(Serbest kürsü dediysem de insanlar o başlıkta aklına gelen bilgileri söylemeyecek Hem bisiskletle hemde türkiye ile ilgili faydalı bir başlık olacagını umuyorum) fikrim var ama kaç aydır hala sistemin açılmaması hoşuma gitmedi. Sadece o başlığı açmak için özel bir izin alma şansım var mı Admin bey ?
Şayet olmazsa ben başlık metnini size mesaj olarak göndersem siz açsanız olur mu ? Hem de Admin olduğunuz için daha çok etkileşim alır :)

• Beğen
Tepkiler: TafLan
@Ace Ventura Merhaba, sadece 4 mesaj ve almadığınız tepkiler yeterince aktif olmadığınızı gösteriyor aslında. Foruma yeterli katılımı gösterdiğinizde sistem direkt tanımlayacaktır size o yetkileri, ayrıca bahsettiğiniz konuyla ilgili lütfen forum arama butonunu kullanınız, sizin aklınıza gelen fikir daha önceden birilerinin aklına gelmiş olabilir, iyi forumlar.

@Anonim Merhaba, konu açma yetkisi kaç mesajda veriliyor?

Merhaba,

Yöneticilerden ricam, konu başlığı açmak için neler yapılmalı açıklayabilirler mi ?
Yaparken çok keyif aldığım bir bisiklet toplama hikayem var, güncel dönemde özellikle bütçesel anlamda forumdaki arkadaşlara yol gösterebileceğine inanıyorum ancak paylaşamıyorum.

Merhaba,

Yöneticilerden ricam, konu başlığı açmak için neler yapılmalı açıklayabilirler mi ?
Yaparken çok keyif aldığım bir bisiklet toplama hikayem var, güncel dönemde özellikle bütçesel anlamda forumdaki arkadaşlara yol gösterebileceğine inanıyorum ancak paylaşamıyorum.
abi burdan açıklayabilirmisin bende toplucam da fiyat ve kullandığın ürün olarak yazsan yeter

@lostidentity cevap basit hocam aktif olan konularda fikir belirtmeli ve tepki almalısınız aynı konular yüzlerce kez açılabileceği için böyle bir çözüm yöntemine başvurulmuştur diye düşünüyorum.

Önlem alınmasına kesinlikle katılıyorum, ancak tünelin sonuna olan uzaklığımı anlamak adına sayısal bir veri var mı onu merak ediyorum.
Açıkçası Ekşisözlük benzeri, ucu açık ve uzun zaman beklemeli bir süreç ise, benim gibi yeni katılan ve paylaşacakları olanların heyecanı kırılabiliyor :(

ben de sırf bu yüzden ne cevap veriyorum ne de beğeniyorum, insanlar 5-6 sene önceki şeylere yazdığım cevaptan büyük olasılıkla rahatsız olurlar

Bende tam tersi oluyor hocam eski konula cevap verip hortlatmak hoşuma gidiyor. :)

Bende tam tersi oluyor hocam eski konula cevap verip hortlatmak hoşuma gidiyor. :)
Bir fikir belirtmek içinse yeni konu açmak saçma oluyor. Çünkü öncesinde açılmış bir sürü benzer konu oluyor.
Ancak üyenin dediği gibi yeni, farklı bir konu olacaksa mantıklı.
Birde bu dediğiniz hortlatma olayına katılmıyorum. Öldü mü konu yav, ölse silinir zaten.😅
Hem eski, alakalı konuya yazmak konu açmaktan daha kolay. Ne bu bencillik?🤣

abi burdan açıklayabilirmisin bende toplucam da fiyat ve kullandığın ürün olarak yazsan yeter

Selam

“bisiklet toplama maliyeti” isimli başlık altında bir mesaj ile özetlemeye çalıştım, oradan bakabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Geri