Scudo Sports

Yeni Başlangıç İçin MTB marka ve Modet tavsitesi

Smhcetinkaya

Aktif Üye
Tepki
54
Arkadaşlar uzun bi süredir bisiklet sporuna merak sardım ve bunun için MTB tarzı bi bisiklet almaya karar verdim daha önceden profesyonel olarak bisiklet tecrübem yok (çocukluk yıllarımızda sürdüğümüz çift amotisörlü demir yığınları hariç:) fakat bisiklet sürmeyi aktif bi şekilde biliyorum.Şimdi sizlere sorum 750-1000(+/- 200 TL) bir bütçe ile tabiki güvenlik ekipmanları hariç güzel başangıç yapabileceğim bisiklet arıyorum Yaşım 21 Boyum 1,75-1,80 civarı Kilo Olarak Bayağı fazlam var 95 kg civarı.Bana önerebileceğiniz marma ve modeller konusunda yardımcı olabilirseniz mutlu olrum
Not:alacağım bisikler bana 2 sene donanım olarak yetsin istiyorum bunuda göz önünde bulundurusak sevinirim.

Scudo
Sedona daha yakın geliyor fakat model konusunda tam kesinleştiremedim daha önerilerinizi bekliyorum

Sedona Borla 2013 modeli çok şık.Fiyatı bütçenize uygun,seçenekler arasına koyabilirsiniz.
http://i.imgur.com/Maid161.jpg
(link)

http://www.whistlebisiklet.com/images/buyuk/WHISTLE-MIWOK-1161D-BEYAZ-SIYAH.jpg

ben whistle miwok 1161d öneririm. kesinlikle pişman olmazsın.

@volkan rözet

Aynısını kullanıyorum ve üzmeyecek bir bisiklet. Ancak artık piyasada çok nadir bulunur. Şahsen son 1161d yi aldığımı düşünüyorum.

Evete arkadaşlar hala tavsiyelerinizi bekliyorum Ghost SE1175 ve Sedona 731 hoşum giden modeller fakat başka alternatif verebilecek varmı acaba?

@ahmetcan44

şuanda aslında tecrübe kazanıp ve kondisyon geliştirene kadar daha çok şehir içinde olacak fakat doğa gezileri ve extreme şeyler (dağlardna arazilerden inmek felan) çok ilgimi çekiyor ilerleyen zamanlarda muhakkak bu tür sürüşler yapmayı planlıyorum o yüzden MTB almayı düşünüyorum tabiki öneri ve tavsiyelerinizide dikkate alabilirim.

Bence Kron Xc 250 iyi gider sana sıfırı 621 tl hem dayanikli hem güzel

Başlangıç için şehir bisikleti size uygun olurdu ama neyse, güle güle kullanın diyelim.

@ahmetcan44

ya tabikide başlarda aslında ihtiyacım olan şehir bisikleti fakat ilerleyen zamanalrda bisiklet satıp tekrar ihtiyaclarımı karşılayacak bi bisiklet almak istemiyorum 1 kere alıp daha sonrasındada ihtiyaçlarımı karşılasın istiyorum

eğer bütçeniz olabilirse bu model iyi (link)
ancak biraz daha uygun ve yeni başlıyorum birazda ucuz sağlam olsun dersiniz astro 212 önerebilirim (link)
2 hafta önce aldım bende o demir yığını çift amasörlü bisikletten sona bunu aldım :) çok rahat tavsiye ederim.

Benim kullandigim bisikleti tavsiye ederim. Ancak gidip pazarlık etme sansiniz varsa bayilerden daha uygun fiyata mal edebilirsiniz:
(link)

Ayrıca sehir / mtb beraber olsun derseniz 29" carraro big 829 veya 929 iyi alternatifler:
(link)

(link)

Geri