Scudo Sports

yeni basladım :)

Ramazan Gürel

Daimi Üye
Tepki
92
Bisiklet
Bianchi
Scudo
:) Aramıza Hoş geldin.Geçmiş olsun.Allah kazadan beladan korusun Hepimizi!.Bisiklet Aşkı..Allah'ıma sığınıp çıkıyorum,ne yapalım?.Tabiki dikkatli olmak gerekir!.Ayrıca,Kask ve Eldiven kullanmayı ihmal etme!.

Bisikletinde güzelmiş.Güle güle kullan.Tekrar Allah kaza bela vermesin,hırsızlardan korusun!.

Hoşça Kal..

• Beğen
Tepkiler: aykut168
Geçmiş olsun arkadaşım. Bir Güneşlili olarak senin gibi bisikletsever birine rastlamak beni çok sevindirdi. Bisikletin de çok güzel :)

güzel bisiklet güle güle kullanın...geçmiş olsun dikkat edin kendinize...keyifli pedallar....

geçmiş olsun türkiyede çok normal benimde dizim yeni iyileşti.

tşk arkadaslar ilk hedefim saglam bir ön amortisör almak
belediyenin actıgı çukura gece 12 de girince
sountour xcm yerine fox yada havalı bi amortisör olsaydı sanırım sakatlanmazdımda bu kadar hastane parasıda vs ödemezdim :)

Bisiklet muhteşem hayırlı kullanın ALLAH bida kaza vermesin inş geçmiş olsun :)

Bende afx 7001 kullanıyorum çok memnum.

Geçmiş olsun arkadaşım belliki ucuz atlatmışsın ama burası istanbul yolda taksici minibüsçü gördünmü kaçıcaksın kasksız eldivensiz çıkmayacaksın gece kendini fark ettireceksin onların seni görmesini bekleme her zaman en kötü senaryolara hazır olabilecek her ihtimali düşünüp yola öyle çıkacaksın çukur ve ön göremediğin her şey kendini allah göstermesin havalarda bulmana neden olabilir sonra o bahsini ettiğin maşalar bile istanbulun çukurlarıyla engelleriyle baş edemez bilmediğin yollarda temkinli sürmeni tavsiye ederim bisikletin fena değil dikkatli ve hazırlıklı oman dileği ile iyi forumlar

Öncelikle bisikletiniz hayirli ve sizede gecmis olsun. Allah bundan sonra kaza bela vermesin insallah. Sakin sucu masaya bulmayin fox da olsa sountourda (kalite düsük olamasina size katiliyorum) olsa bu kaza olacakti. Kaza geliyorum demez gelir ve akacak kan damarda durmaz. (Söyle düsünün bir tofas kazayapiyor icinden yara bere almadan cikiyorlar ve bir mercedes kaza yapiyor insanlar yaralaniyor. Demekki kalitenin kaza ile hic alakasi yok) tabiki bu tamamen benim düsüncem. Allah yinede kimseye kaza göstermesin. Siz yinede bundan sonra kasksiz ve eldivensiz kullanmayin, inanin bana faydalarini göreceksiniz.

Maşanı değiştirebilirsin ama Hocamın dediği gibi suçu maşaya yükleme bence

@buraktellioglu

o bahsettigi masalar tabiri caizse arazide yapisiyor yeri bırakmıyor. ayrica sizin bildiğiniz istanbulla benim bildiğim farkli mi? cukur her sehirde var ama oyle adim basi da degil.

Geçmiş olsun. Kazasız belasız günlerde sürmeye devam edersiniz umarım.

Geçmiş olsun öncelikle..Ve aramıza hoşgeldin....Umarım bu kaza yaptığın son kaza olur.Bisikletini iyi ve sağlıklı günlerde kullan.

Cok gecmis olsun. En kötüsü boyle olsun. Allah herkesi kazalardan belalardan korusun..

Bu arada yeni bisikletiniz de hayirli olsun. Sanirim nazara geldiniz :)

Geri