Scudo Sports

Yeni aldığım Manitou Marvel Comp TS Air 27.5 Remote Lockout 100mm Maşa

Hocam bu maşadan nasil temin edebilirim acaba ?

Scudo
abi maşan hayırlı olsun güle güle kullan bol bol yaylandır :) bi sorum olacaktı LOCK-OUT KİLİTLENEBİLİR yazıyor alacağım maşada. maşa resimdeki gidondon kitlemeli değil havalı maşa 1.8 kg bu giderken kitleniyormu acaba kitlenmiyorsa almıcam
Havalı, Lock Out, Rebound, Remute Kontrol
(link)

Maşanız Hayırlı Olsun Güle Güle Kullanın...Yeni Toplayacağım Bisiklete sadece Epıcon Alternatifini Görürken geçen hafta bir arkadaşta gördüm yaylanması filan iyiydi estetik olarak da süper...600 700 Gözden Çıkardım İnternetten Baktım ki fiyat 1000 1100 :D Kron Bisiklet Tedarikçisi Her Halde bisikletçim toplantısına gitmişti uygun fiyata alabilirsek arkadaş ayağına yoksa 1000 lira zor çıkartırım:D

@Melih Çolak

Merhaba. Hareket halindeyken kilitleme özelliği olsa bile ben asla kilitlemem. Durmak ne kadar zamanımızı alır ki? Bendeki maşa gidondan kilitlemeli özellikte olmasına rağmen yapmıyorum. İçeride bir miktar hidrolik kalır diye ve ters basınca neden olur diye..

@SerkanH

yarışta durma şansım malasef yok :) ben bu yüzden sormuştum giderken kitleniyormu diye :)

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
@Melih Çolak

Şimdi oldu. Resimden göründüğü kadarıyla hayır giderken kilitlenmiyor. Maşanın tam modelini verirseniz Service Manuel' ine bakarım.. :)

@SerkanH

29 jantın tek sıkıntısı maşası türkiyede neredeyse yok :) ya fox var yada fox fiyatında rock shox başkada çeşit yok :) maşanın modeli spınner 300 air 29. delta bisiklette var

Geri