Scudo Sports

Yeni aldığım Manitou Marvel Comp TS Air 27.5 Remote Lockout 100mm Maşa

O maşa fiyatına ben yeni bisiklet alırım.
O ney öyle sanki havaya uçucak o maşayla
Bir maşaya o kadar para verilirmi
Maşa ve bisiklet manyağısınız siz

+9 bisikletten ve donanımdan anlamayan bisiklet cahili itemleri .D

Hayırlı olsun abi gözüm kalmadı değil :D

Scudo
hayırlı uğurlu olsun serkan abiiii.
güle güle. esnete esnete. yaylana yaylana kullan inşallah. uzun ömürler versin maşana mevlam :D

@Çağatay Y.

Okurken bir an ne oluyor dedim de sonunda rahatladım.. :) Teşekkür ederim. Daha iyisi senin olsun.

@chn krmz

Sağ ol. Teşekkür ederim kardeşim. Sadece maşaya mı uzun ömürler diliyorsun.. :):):)

sanada uzun ömürler versin abi :D ama maşaya daha uzun ömür verirse torunlarında kullanır belki :D

@chn krmz

Eğer maşa ve bisiklet bir klasik olsaydı yani az üretim ve nadir bulunan bir bisiklet o zaman tamam derdim. İnsallah diyeyim..[emoji2] Hepimize..

Eski model İphone' dan yazılmıştır..

@Halil EROĞLU

Bu masa Manitou Marvel serisinde TS Air kullanan bir model (Pro ve Expert bir ust seviye ISO AIR kullaniyor), yani Marvel Comp icin sistem R7 ile ayni denilebilir. Fark teknolojiden cok kullanim amacinda, mesela R7 modelinde bacaklar 30mm capinda iken Marvel'da 32mm'ye cikiyor (agirlik farkinin sebeplerinden biri), ayrica Marvel 120mm calisma mesafesi, 15mm mil ve konik masa uyumlulugu secenekleri sunuyor R7'den farkli olarak. Yani Marvel biraz daha agresif ve daha cok arazi sartlarinda kullanima uygun bir model.

Tabi ISO Air modellerinde saglamlik disinda teknolojik farkliliklar da geliyor ama Comp modeli icin R7'nin biraz kasli hali diyebiliriz kisaca.

Bu arada masayi gule gule kullanin, hem Marvel hem de Minute sahibi bir kullanici olarak cok guzel tercih yaptiginizi soyleyebilirim. RockShox SID ve Fox Float 32 seviyesinde bir masa hatta bazi alanlarda daha da iyi kesinlikle. ;)

................? Tarafimca yorum silinmistir.

@M.A.Güneş

Değerlendirmeleriniz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.. :)

Montajının yapıldığı resmi bu yıl sonuna kadar görürüz inşallah.:)

@Serkan HODANCI

AAA abi olurmu ben sana saygısızlık yaparmıyım :D

@Çağatay Y.

Vay be, "Silkroad" oyunu hala akıllarda demek :) Benim bisiklet NPC malı ;)

Not; Hayırlı olsun, çok iyi bir maşa, bu arada bisikletinizin tekeri 27'5" mi? Öyleyse sizi tebrik ederim :)

@Ertuğrul

Hayır 26" özellikle 27" aldım.. 2cm kadar daha uzun olacak sadece.. :) Teşekkür ederim.

@Nil.G

Montajını yapar yapmaz ilk sen göreceksin resimlerini.. :) Sonra foruma ekleyeceğim.:):)

Hayirlisi olsun bende manitou kullaniyorum cok memnunun cok iyi bir secim olmus

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@türker22222

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için! Siz hangi modelini kullanıyorsunuz? :)

Kullanımı ile ilgili tecrübesi olan yok mu?

@Serkan Hodancı

merakla beklıyorum serkan abı.ben askere gıtmeden hür gözle bi görem maşayı:)

Geri