Scudo Sports

Yelkenli Tekneler

@CaGe
mavi liman

Çok yorgunum, beni bekleme kaptan.
Seyir defterini başkası yazsın.
Çınarlı, kubbeli, mavi bir liman.
Beni o limana çıkaramazsın...
n.h

Scudo
Arkadaşlar kusura bakmayın bir soru sormak durumundayım. Kayınpederim kaptanlık belgesini kayıp etmiş ve yenisini çıkarmak istiyoruz fakat ne yapmalı ve nereye başvurmalıyız bir bilgimiz yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar

Bu konu için ADB yi hangi Liman Başkanlığından aldıysanız, aynı Başkanlıktan çıkarta bilirsiniz. Herhangi başka Liman Başkanlığından çıkarma şansınız yok.

@ippon
Bu konu için ADB yi hangi Liman Başkanlığından aldıysanız, aynı Başkanlıktan çıkarta bilirsiniz. Herhangi başka Liman Başkanlığından çıkarma şansınız yok.

Herkese selamlar,
Yelkenli tekneler ve denizcilikle ilgili bilgilendirici videolar paylaşacağm, yeni bir youtube kanalı kuruyorum.
Kanalın ismi :
"RYA Yachtmaster Ocean Murat Erensoy"
Umarım beğenirsiniz.
Ìyi seyirler...

Meraklısı olduğum, ancak kendim için çok çok uzak ve hatta imkansız bulduğum, ancak marinalarda sadece ağzımın suyu aka aka bakmaktan öte geçemediğim bir alan yatçılık.
Bana göre, özgürlük kelimesinin eş anlamlısı.

Herkese selamlar,
Yelkenli tekneler ve denizcilikle ilgili bilgilendirici videolar paylaşacağm, yeni bir youtube kanalı kuruyorum.
Kanalın ismi :
"RYA Yachtmaster Ocean Murat Erensoy"
Umarım beğenirsiniz.
Ìyi seyirler...

Eğitici yelken videolarınız olacaksa epey duamı alırsınız. Şimdiden kolay gelsin. Bu arada abone oldum.

Bu başlığın canlandırılması lazım. Kesinlikle. Çünkü bisikletin en yakıştığı araç şüphesiz bir yelkenli olabilir. Elimde fırsat olsa içinde bisiklet olan (muhtemeldir ki bir katlanır) bir yelkenli ile dünya turuna en azından denizlerin primadonnası akdenizde tura çıkmak isterim. Youtube ile artık çok sayıda deniz insanının maceralarını seyrediyorum. Ve inanın bana göre dünyanın en cesur insanları uzunluğu 10 metrelik bir tekne ile okyanus-heleki bir de tek başına-aşan insanlar. Deniz kültürü ve terminolojisini de (deniz denilince yurdum lümpenleri sadece rakı balık anlıyor) çok seviyorum. O kültürde inanıyorum ki yoz insanların barınmasına imkan yok.

@mehmetsunu bey o dediginiz para, bilgi, kondüsyon , zaman , cesaret ... ister. Bizde parası olan kıyıda jet ski ye yada sürat botuna biner. Sonra da egzantrik içkisini içer. Ne diyeyim inşallah bir tirhandil iniz olur da akdenizi dolaşırsınız.

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
@mehmetsunu
Yelken sporu dunyanin en pahalı sporu hocam.
Kano biraz daha uygun hem bisiklete hem butceye.

Geri