@Yavuz.M
Merhaba Yavuz bey öncelikle yorumunuz için teşekkürler...
Sizin gezi fotograflarınızı daha evvel bakmıştım ama tam fotografların hepsini yüklememiştiniz... geziyi yaptıktan sonra bir kez daha baktım geçtiğimiz yolları sizin objektifinizden tekrar görmek güzeldi sizinde emeğinize sağlık tebrik ediyorum

Yedigöller gerçekten zor bir parkur bu sene 5 kez uludağa tırmandım toplamda yedigöller kadar yorulmadım desem yeri

birde bizim hatamız öğle saatlerinde saat 2 civarında pedal çevirmeye başlamış olmamız oldukça geç kaldık sabah erken saatte yola çıkabilmiş olsaydık hava kararmadan varmış olurduk eminim...
Sonbahar yedigölleri görmek için en ideal zaman diyebilirim daha evvelde araba ile sonbaharda gitmiştim yaprakların yere dökülüpte onların vermiş olduğu sonbahar görüntüsü çok güzel tam fotograf çekilecek zaman... fotografların en iyileri buraya yükledim emin olun

fazla zaman olmadığından çok fazla fotograf çekmeye zaman ayıramadım

ama bunada şükür güzel kareler var diyebilirim... Kahvaltı tabağımızı beğendiğinize sevindim oradaki herkesin gözü bzim masadaydı diyebilirim bisikletle bu kadar çeşit yiyeceği nasıl getirdiniz der gibi bakışlar üzerimizdeydi

Bıçak dediğiniz gibi tehlikeli ona dikkat etmemişim dikkat etmekte fayda var zira başınıza gelen başımıza gelebilirdi sizede geçmiş olsun...
Yavuz bey kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın, kazasız belasız nice turlara
@Cüneyt HOCAOĞLU
Çok teşekkürler Cüneyt Abi beğendiğinize sevindim
Sağlıcakla kalın nice turlara
@SerkanNamazcı
Serkan kardeşim öncelikle yorumun için teşekkürler...
Sonbaharda gidip görülecek bir yer varsa oda Yedigöller diyebilirim insanın oradan geri gelesi gelmiyor emin ol...
Gece gerçekten gezimize atraksiyon kattı

yabani hayvan çıkar korkusu içimizde azda olsa vardı ormanın derinliklerinde ıssız bir yolda tek bir arac geçmeden 4 saat pedal çevirdik
Kendine iyi bak kardeşim kazasız belasız nice turlara...
@Remzi YOL
Çok teşekkürler, gidip görülesi yerler umarım sizede nasip olur...
@GÖKSUN ÖZKİRİŞCİ
Çok teşekkürler beğendiğinize sevindim..
Kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın Ayıntap a selamlar

nice turlara...
@Soner Sarihan
Çok teşekkürler Soner bey Fotograflarımı beğendiğinize sevindim..
Sağlıcakla kalın Ailenize selam ve sevgiler...