Scudo Sports

Yedigöller

Scudo
Bende Kurban Bayramında turla Yedigöller'e gittim gerçekten çok güzel bir yer çok memnun kaldım.

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
@Yavuz.M

Merhaba Yavuz bey öncelikle yorumunuz için teşekkürler...
Sizin gezi fotograflarınızı daha evvel bakmıştım ama tam fotografların hepsini yüklememiştiniz... geziyi yaptıktan sonra bir kez daha baktım geçtiğimiz yolları sizin objektifinizden tekrar görmek güzeldi sizinde emeğinize sağlık tebrik ediyorum :)
Yedigöller gerçekten zor bir parkur bu sene 5 kez uludağa tırmandım toplamda yedigöller kadar yorulmadım desem yeri :) birde bizim hatamız öğle saatlerinde saat 2 civarında pedal çevirmeye başlamış olmamız oldukça geç kaldık sabah erken saatte yola çıkabilmiş olsaydık hava kararmadan varmış olurduk eminim...
Sonbahar yedigölleri görmek için en ideal zaman diyebilirim daha evvelde araba ile sonbaharda gitmiştim yaprakların yere dökülüpte onların vermiş olduğu sonbahar görüntüsü çok güzel tam fotograf çekilecek zaman... fotografların en iyileri buraya yükledim emin olun :) fazla zaman olmadığından çok fazla fotograf çekmeye zaman ayıramadım :) ama bunada şükür güzel kareler var diyebilirim... Kahvaltı tabağımızı beğendiğinize sevindim oradaki herkesin gözü bzim masadaydı diyebilirim bisikletle bu kadar çeşit yiyeceği nasıl getirdiniz der gibi bakışlar üzerimizdeydi :D Bıçak dediğiniz gibi tehlikeli ona dikkat etmemişim dikkat etmekte fayda var zira başınıza gelen başımıza gelebilirdi sizede geçmiş olsun...
Yavuz bey kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın, kazasız belasız nice turlara :)

@Cüneyt HOCAOĞLU

Çok teşekkürler Cüneyt Abi beğendiğinize sevindim
Sağlıcakla kalın nice turlara :)

@SerkanNamazcı

Serkan kardeşim öncelikle yorumun için teşekkürler...
Sonbaharda gidip görülecek bir yer varsa oda Yedigöller diyebilirim insanın oradan geri gelesi gelmiyor emin ol...
Gece gerçekten gezimize atraksiyon kattı :) yabani hayvan çıkar korkusu içimizde azda olsa vardı ormanın derinliklerinde ıssız bir yolda tek bir arac geçmeden 4 saat pedal çevirdik :)

Kendine iyi bak kardeşim kazasız belasız nice turlara...

@Remzi YOL

Çok teşekkürler, gidip görülesi yerler umarım sizede nasip olur...

@GÖKSUN ÖZKİRİŞCİ

Çok teşekkürler beğendiğinize sevindim..
Kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın Ayıntap a selamlar :) nice turlara...

@Soner Sarihan

Çok teşekkürler Soner bey Fotograflarımı beğendiğinize sevindim..
Sağlıcakla kalın Ailenize selam ve sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: SerkanNamazcı
Bayram arasında bisikletçi milleti ballandıra ballandıra şu yedigölleri anlatıyor bir atlayalım arabayada dünya gözüyle şu yedigölleri bir de biz görelim dedik. Pansiyon işletmecisi şerafettin-sağolsun yaptığımız yolculuk sonrası bize gizliden gıcık olduğunu anladım-bolu üzeri yolun bozuk ve yapım aşamasında olduğunu söyleyerek yedigöller için tur kahramanlarımızın seçmiş olduğu rotayı önerdi. Yığılca üzerinden yola daldık, zaten bolu üzeri gitsek 50 km olacak yolumuz birden 100 km ye çıktı, ondan sonrasında bu yola girmek tehlikeli ve yasaktır tabelalarını, yola düşmüş tomrukları, çökmüş köprüleri, taş yuvarlanmış yolları geçerek insanın bozmadığı-türkiyede-son doğa parçası yedigöllere girdik. Ormanı görünce bir ara blair cadısı buradamı çekildi düşüncesine kapıldım, arabadakiler inceden tırsmaya başladı. Bir daha milyon verseler aynı yoldan gitmeyeceğimizi düşünerek daha 1 saat bile oturmadan yola düştük. İyiki düşmüşüz saat 16:00 da ortam geceye döndü arabanın farlarını yaktık, ardından bir dolu fırtınasına tutulduk. 40 km lik yolu arabayla 1.5 saatte aldıktan sonra boluya ulaştık. Geri döndüğümüze öyle sevindimki nerdeyse toprağı öpecektim. Demem oki gece vakti-bakın gece vakti diyorum-bisikletle-bakın bisiklet diyorum-yedigöllerde gezme enteresanlığını gösteren kadir ayıntap ve saz heyetine huzurunuzda korkusuz yedigöller kaplanı unvanını vermek istiyorum. Ama ekip için kendimce hala bir açıklama getiremedim. Kadir ayıntap. Enteresan bir adam. Enteresan...

• Beğen
@mehmetsunu

Çok güldüm yaa :D Gece yarısı gerçekten ürkütücü bir ortam vardı Yedigöller yolu ay ışığını engelleyen ağaçlar altında, kimi yerde zifiri karanlıkta tam bir korku filmi çekim modunda saz ekibimle yol aldık :D ama sizin gibi tekrar gitmeme fikri kesinlikle bende hasıl olmadı, yakında bir kamp planı var Yedigöller için :) çadırımla orada bir ay kalabilirim emin ol :) Sayın Mehmet Sunu unvan için çok teşekkürler :D keşke orada denk gelseydik şahane olurdu...

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
Desenize blair cadısı 2. versiyonu gelmek üzere :) Allah Kazasız belasız gitmeyi nasip eder inşallah.. Bende açıkçası orda olmak isterdim ama maalesef...

• Beğen
güzel yorumlar,güzel tur,güzel resimler...tebrik ederim sizi.çoğu kişinin arabayla bile gitmem dediği yere zor şartlarda vardınız.bende bisiklet taşıyıcı ile araçla gidip dönüşü bisikletle yapmayı düşünüyorum sonbaharda.dönerken iniş daha çoktur heralde?

• Beğen
Nereye dönüş?? Boluya dönecekseniz şayet yaklaşık 750 rakımdan 1700 rakıma çıkacaksınız. Mengen tarafından dönecekseniz de önce 250 rakım civarına iniş sonrasında 800 m rakıma çıkış var. En az çıkış Yazıcıktan sonra Devreğe gideceksiniz var..

ereğli üzerinden,zonguldağa gitmeyi düşünüyorum.o yüzden düzce yıılca tarafı olur galiba.yada en güzel önce araçla gidip iyice bakmak lazım:)

• Beğen
Geri