Scudo Sports

Yazık! Bu Magandalar Aramızda. Dikkatli ol!

Scudo
@alperK

ne kadar şanslısın. bize hiç bayan laf atmıyor. bize hep barzolar denk geliyor :D

biber gazı taşıyın ben yanımdan eksik etmiyorum jenix marka tekzen de filan bulunuyor 12 lira fiyatı var....

Elektroşok cihazı daha etkili birşey fakat kalp sağlığı ile ilgili sorun yaşayan insanlarda kötü sonuçlar doğurabilir o yüzden riskli

• Beğen
Tepkiler: fatihözüdoğru
aslında bisiklet tşrtsün üzerinde polis arması olsa nasıl olur. suç unsurundan sayarlar mı

@Gültekin R. Demirkaya

Eyvallah abi. Teşekkür ederim.
Yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum.

@chn krmz

Polis çevirirse sıkıntı olur:)

@chn krmz

O bayanda arabadan kafasini cikarip horoz Gibi ottu,kezbandi ,sansei degilim :confused:

@MehmetKaraca

polisleri çok seviyorum onun için giyiyorum.
desek olmazmı :)

yani feneri seven fenerbahçeli
beşiktaşı seven beşiktaşlı giyiyorsa
polisi seven polis armalı giyebilir mantığında hareket edemezmiyiz :D

@chn krmz

Olabilir:) polis insaflıysa bu mantıkla yırtarsın.

Öncelikle geçmiş olsun malesef ki bu insan kılığında ortalıkta dolaşan dangozlardan ülkemizin pek çok ilinde bol sayıda mevcut seviyelerine inmemek , diyaloğa girmemek her ne kadar sağlıklı bir yöntem gibi görünse de bazen sırf takmadığımız için bu itleri daha da kızıdırıyor doğal olarak birşey bekliyorlar ki o içlerindeki testereyi harekete geçirebilsinler benim tavsiyem gerektiği yerde mutlaka kendinizi savunun hatta öyle savunun ki bir daha bisikletli bir insana yaklaşırken bile iki kez düşünsünler cümlelerim belki pek çok okuyucuyu gereksiz gere gerebilir ancak hiçbirşey yapmadığı halde sürekli olarak fiziki ve sözlü tacize uğrayan bizlerin halleri ve zaman zaman çaresizliği beni daha çok geriyor

@ReşitÇağırgan

Hiç bir zaman çaresiz değiliz yeter ki karşımızda ki Mert olsun. Namertce saldırıp kaçmasın.

Ulan şu insan kılıklı hayvanlardan(hayvanlara hakaret olur)bir arınamadık,paratoner gibi çekiyorum[emoji35]

• Beğen
Tepkiler: yasuo_ninja
Birçok kişi biber gazı taşıyın demiş, ama bu da riskli, ya karşımızdaki kişi astım hastasıysa ?

@Muhittin C.

Aynen. Bitmez bu soysuzlar...

@Onur_KÖSE

Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık. Ne yazık ki...

@MehmetKaraca

Mehmet Hocam Bu Olayı Motorcuların Yaygın Olduğu Platformlarda Örnek MT Forum MT Delisi Ve En Büyüğü Bu Galiba Altın Elbiseli Adama Bildirin Tanıyan Eden Muhakkak Çıkacaktır,O Zaman İşlemler Kolaylaşır.

Burda yazılanlarıda okudum,sizin yazınızıda okudum şok oldum.Fiziksel bir uygulama olmadıkça ses çıkarmadan çekip gitmek en mantıklısı.Biber gazıymış,kemik kırmakmış falan bunlar bir sporcuya hiç yakışacak şeyler mi ? Ha evet duymazlıktan geldik ama kar etmedi fiziki temas başladı o zaman kendimizi korumak tabiki gerekiyor.Neticede kum çuvalı değiliz.Ancak son çare ve karşı tarafın başlattığı bir olay ise.Lütfen psikoloji bozuk insanların seviyesine düşmeyin bıçak taşır,ateşli silah taşır bugün türkiyede dengesiz insan bolluğu yaşanıyor aman diyelim ani bir sinir halinde istenmeyen şeyler olmasın.

Misal kırmızı ışıkta beklerken araba ile babam yolu ortalamamıştı tamam kabul.Arkadan motorlu biri ana-avrat küfür ede ede geçti öylemi durulurmuş yolda.Yahu arabada annem,13 yaşında kardeşim,56 yaşında babam var.Yeşil ışık yandığı vakit yolda kaç kere gördük o şahısı.Şimdi biz bilmiyormuyuz arkadan çat diye geçir feleği şaşsın ama bastık gittik.Lütfen kendinize dikkat edin.

Geçmiş olsun umarım bir daha yaşanmaz.

fiziksel güç kullanarak kendini korumak tabikide en son çare olmalı. önüme kıran yol vermeyan korna çalıp rahatsız edenleri artık takmıyorum yol veriyorum selam verişyorum kurallara uyuyorum acele etmiyorum. bisiklete binmenin tadını çıkarıyorum b.knu çıkarmıyorum. ama adam yolda giderken bana dolu bira kutusunu sırf eğlence olsun diye fırlatırsa, yada elinde sopa ile arabadan inip kaldırımdan gitsene ulandiye bana saldırırsa kafasını gözünü patlatırım. uysal olmakta ve bisiklete binmekten keyif almakta fayda var ve yolda aceleci olmamak kurallara uymak efendice hareket etmek (kısaca adam gibi sürmek) lazım. ufak tefek şeyleri problem etmemek lazım, manavgatta arkadaşa arkadan vurup kaçtı adam ona bile ses etmedik yeri geldi polis çağırıp hakkımızı aradık sadece.

• Beğen
Tepkiler: çağan1907
@MehmetKaraca

Bunlara kopek kovucu cihaz tesir etmez di mi???!!!! :evil:

• Beğen
Tepkiler: Murat YAZICI
@MustafaNR

Eşkal ve plaka olmadığı için uğraşmak istemiyorum. Ama es kaza avcılar civarında karşıma çıkarsa düşünemiyorum. Bu sefer gerçekten başım belaya girebilir.

@Sami G.

Teşekkür ederim. Yanlışa yanlış ile cevap verilmez haklısınız. Ama bizim ülkemizde orman kanunları geçerli göründüğü gibi...

@Emre Yönlüer

:) köpekler bile daha uysal havlıyorlar ama saldırmıyorlar en azından:))

Geri