@Süleyman Şatır
Süleyman Ağabey, çok teşekkür ederim. Bu güzelliklerin yerinde görülmesi, yaşanması düşüncenizi aynen paylaşıyorum... Biz ancak bir bölümünü yansıtabiliyoruz.
Anlatıma gelince, ağabey sizinkilerin yanında biraz amatör sayılır... Bir gün sizlerle birlikte bir turda pedallamak da kısmet olur umarım.
Esen kalınız...
@KevSerSeri
Kevser'cim, çok teşekkürler!.. Ben de darısı başınıza diyorum.

Size şimdiden güzel bir gezi diliyorum. Pedalınıza kuvvet!..
Sağlıcakla kal!..
@nuriaktürk
Nuri kardeşim, çok teşekkürler...
@whistler
Çok teşekkürler!..

Yalnız şunu belirteyim, turumuz 1 Temmuz 2007 tarihinde başlayarak 10 gün sürdü ve 11 Temmuz'da sona erdi...

Ama başka bir turda neden olmasın?!..
@boreas.oti
Merak etmeyesin, bir iki güne kadar yayınlanır bir aksilik olmazsa...
@Mesut Girgiç
Mesut Bey, çok teşekkürler!.. İronman'lerle pedallamak bir türlü kısmet olmadı ama umarım bir gün o da olur... Bu arada fotolar için şunu söyleyeyim; tura katılan tüm arkadaşlarımızın çektikleri arasından seçim yaparak buraya aldım. Yani herkesin biraz payı var, ama en çok Yavuz kardeşimin...
Tekrar teşekkürler, esen kalınız!..
@Laxeri
Rize belki biraz öne çıkıyor ama bence Doğu Karadeniz doğası muhteşem!
@jamssea
Çok teşekkürler!..
"Karadeniz'de sıfır yok oluş" projesi çerçevesindeki turumuz sırasında bizler de o yaylaların zirvelerine doğru çıkarken, sisler içinde gidiyorduk ve aramızda "bu gidişle sıfır yok olacağız galiba" diye espriler yapıyorduk...
Esen kalınız!..
@selay3teker
Çok teşekkürler!.. Devamı bir iki güne kadar geliyor...
@bisikletcanavari
Sevgili "bisiklet canavarı", hani bilir misin bilmem, "terzi söküğünü dikemez" diye bir atasözü vardır. Eh, işte seninki de biraz öyle olmuş yani...

Umarım uygun olduğun bir zamanda sen de kendi memleketinin güzelim yaylalarını gezme fırsatı bulursun.
Çok teşekkürler, esen kalasın!