Scudo Sports

Yayla yayla Doğu Karadeniz...

ayy chok güsel dibim düstü fallaa hehehehe ayaklarınısa sağlık cok tesekkür paylaşim icin dvmını beklios paiii..

Scudo
Şu an çok kısıtlı bir vaktim olduğu için yazılarınızı okuyamadım ama fotoğraflara bakmaktanda kendimi alamadım :) Cidden imrenmemek mümkün değil.Karadeniz'de yaşayıp büyümeme rağmen daha böyle uzun soluklu bir yayla yolculuğu yapamadım ne yazıkki.Soluduğunuz atmosferi ve yaşadığınız heyecanı fotoğraflarla bizlerle paylaştığınız için çok teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: optimist
@Süleyman Şatır
Süleyman Ağabey, çok teşekkür ederim. Bu güzelliklerin yerinde görülmesi, yaşanması düşüncenizi aynen paylaşıyorum... Biz ancak bir bölümünü yansıtabiliyoruz.
Anlatıma gelince, ağabey sizinkilerin yanında biraz amatör sayılır... Bir gün sizlerle birlikte bir turda pedallamak da kısmet olur umarım.
Esen kalınız... :) :) :)

@KevSerSeri
Kevser'cim, çok teşekkürler!.. Ben de darısı başınıza diyorum.:) :) Size şimdiden güzel bir gezi diliyorum. Pedalınıza kuvvet!..
Sağlıcakla kal!..

@nuriaktürk
Nuri kardeşim, çok teşekkürler...:)

@whistler
Çok teşekkürler!..:) Yalnız şunu belirteyim, turumuz 1 Temmuz 2007 tarihinde başlayarak 10 gün sürdü ve 11 Temmuz'da sona erdi...:p Ama başka bir turda neden olmasın?!..

@boreas.oti
Merak etmeyesin, bir iki güne kadar yayınlanır bir aksilik olmazsa...

@Mesut Girgiç
Mesut Bey, çok teşekkürler!.. İronman'lerle pedallamak bir türlü kısmet olmadı ama umarım bir gün o da olur... Bu arada fotolar için şunu söyleyeyim; tura katılan tüm arkadaşlarımızın çektikleri arasından seçim yaparak buraya aldım. Yani herkesin biraz payı var, ama en çok Yavuz kardeşimin...
Tekrar teşekkürler, esen kalınız!..

@Laxeri
Rize belki biraz öne çıkıyor ama bence Doğu Karadeniz doğası muhteşem!:) :)

@jamssea
Çok teşekkürler!..
"Karadeniz'de sıfır yok oluş" projesi çerçevesindeki turumuz sırasında bizler de o yaylaların zirvelerine doğru çıkarken, sisler içinde gidiyorduk ve aramızda "bu gidişle sıfır yok olacağız galiba" diye espriler yapıyorduk...:D :D
Esen kalınız!..

@selay3teker
Çok teşekkürler!.. Devamı bir iki güne kadar geliyor...

@bisikletcanavari
Sevgili "bisiklet canavarı", hani bilir misin bilmem, "terzi söküğünü dikemez" diye bir atasözü vardır. Eh, işte seninki de biraz öyle olmuş yani...:) :) Umarım uygun olduğun bir zamanda sen de kendi memleketinin güzelim yaylalarını gezme fırsatı bulursun.
Çok teşekkürler, esen kalasın!

• Beğen
Tepkiler: Süleyman Şatır
herhalde 'gezi diye buna denir' denilen parkurlardan birisi olmuş:D <<<arkadaşların bu şekilde yaptıkları..turlar bizler gibi genç beyinlere birer örnek oluyor. ..>>'denizlide PEDALLAYANLAR'bölümüne bakarsanız bizim de mini bi dağ gezisi fotoğraflarına bakma fırsatını da bulabilirsiniz

@ahmetdogan
Sevgili Ahmet, dediğin bölüme hemen baktım; hangisi olduğunu yazmamışsın ama sanırım Babadağ gezinizi kastediyorsun, çok güzel bir gezi olmuş, tebrikler!..
Bizler sizin içinizde bir heyecan, bir kıpırtı oluşturabiliyorsak ne mutlu bize!..:) :) Çok teşekkürler, esenlikle kal!..

• Beğen
Tepkiler: ahmetdogan
doğanın tamiçinde içinizden gelenleri bizlerle paylaşarak yaptığınız gezi için teşekkürler.Umarım 0 yokoluş sayısız kulaklara gider ve gezinizin anlamı dahada artar.

• Beğen
@Ceyhun Pekuz
Neden olmasın... Ne demişler "belki yarın belki yarından da yakın"...

@Bülent ÖZER
Hem de nasıl, hem de nasıl?.. Zaten diyorum kendi kendime " ne işin vardı da geldin bu Ankara'nın cehennem sıcağına, orada dağlarda yaylalarda serin serin gezmek varken"... :eek: :eek: Teşekkürler!..

Arkadaşlar, turumuzla ilgili bir yazı daha önce Temmuz ayında Atlas Dergisi internet anasayfasında yayınlanmıştı:
(link)
Bu ay da, 4x4 Free Life ve DoğaKaradeniz dergilerinin Eylül sayılarında yer almıştır...

Merhabalar çok anlamlı bir gezi yapmışsınız. Fotolar ve paylaşımınız için teşekkürler.
esen kalın

Güzel İnsanlar meraba.
Yavuz abi biliyorum,sunumunuza cevap vermekde çok geçikdim. Benim için böyle daha hayırlı oldu.
Öncelikle katılımda bulunan siz güzel İnsanları can-ı gönülden kutluyorum.Ankara da,Pedal Sesi adı altında büyüyen ve eşsiz güzelliklere imza atan Bisiklet ailemizin siz güzel ve zengin üyelerinin birbiri ardına attığı sağlam ve verimli projelerinin hayata geçmesini izleyip tanık olmak bizleride hatırı sayılır derecede kırbaçlıyor.
Henüz bir hafta oldu Büyük Karedeniz Turunu tamamlayıp bitirmemiz.Sizler gibi eşsiz güzelliklere,Karadenizin tarihi dokusuna ve bir o kadar da facia niteliğindeki yıkımlarına tanık olduk.An oldu hüzünlendik,an oldu sevindik.Bazan öyle an oldu ki,şaşkınlığımızı gizleyemedik.Sizler gibi bizlere de verim kattığına inandığım bu uzun soluklu gezide.Yeni keşiflerin getirdiği hazla yeniden doğmanın mutluluğunu yaşadık.
Çamlıhemşin'in hemen girişinde akan ince ama tüm cezbedici çekiciliği ile sizi kendisine davet eden şelale de sizler gibi bizler de hülyalandık.
Eşsiz bir paylaşım da bulundunuz tekrar tekrar teşekkür ediyorum.Bizler tekerlek seçimlerimizden dolayı(Rahman1.15,Ben1.40,Sevgili Çağrı ise 1.50 likleri kullandık.) İçimizde kalan Zilkale yönüne yönelemedik.Hepimiz ayder'e göre Zilkale istikametinin daha bakir ve daha zengin olduğu konusunda mutabıktık.Bu sizlerin seyri ile kesinleşmiş oldu.
Siz güzel İnsan'ı bu zengin kişiliğinizden ötürü kutluyorum.Yarışlarda ve doğa turları projelerinin tümünde varsınız.
Sevgili Erkut ve diğer arkadaşalarımı da kutluyorum.Özellikle ilk yapılan vedeo çalışması beni daha tazeliğini koruyan turumuz Karadenize götürdü.

Yüreğim ve Sevgimle.

• Beğen
resimler ve paylaşım için teşkkürler inanılmaz güzellikte bir doğa manzaraları yani yaşanacak yerler.

• Beğen
Böylesi güzel memleketimiz olduğu için çok şanslıyız ama aynı zamanda onu korumakla sorumluyuz,bu güzellikleri bizlerle paylaştığınız için çok teşekkürler

Elinize ayağınıza sağlık fotolara ve anlatıma kendimi kaptırdım resmen,çok güzel olmuş ve belli ki yorulduğunuza değmiş.Kısmetse ben ve benim gibi henüz doğu karadenize gidemeyenlerde o doğada pedal çevirir umarım.
Paylaşım harika olmuş,teşekkürler

harika bir gezi olmus tebrik ederim dogu karadeniz cennet gibidir zaten

yahu arkadaşlar ne güsel gezi yapmışsınız öyle.hep gidipte görmek istediğimyerler.harik fotoğraflar.bizlerle pylaştığınız için teşekkürler

Geri