Yavru köpeğin başına plastik kavanoz geçirdiler

Niyazi ALTUN

Forum Bağımlısı
Kayıt
4 Mayıs 2010
Mesaj
641
Tepki
435
Bisiklet
Trek
İnsanlıktan nasibini almayan mahlukların yapabileceği şeylerden bir tanesi.

Yavru köpeğin başına plastik kavanoz geçirdiler
15:19 | 16 Aralık 2010

Özgür SARI/KONYA, (DHA)

KONYA’da yavru bir köpeğin başına plastik kavanozun geçirildi. Yoldan geçen bir vatandaşın görerek başındaki kavanozu çıkardığı köpek, rahat bir nefes aldıktan sonra boş arazideki otları yemeye başladı.

Merkez Karatay İlçesi Cemil Çiçek Caddesi’nde bir yavru köpeğin, başına geçirilen şeffaf plastik kavanozu çıkartmak için çaba gösterdiği dikkat çekti. Yoldan geçen bir vatandaş durumu fark edip, köpeğin yanına yakalaşarak kavanozu çıkarttı. Başındaki kavanozdan kurtulan yavru, rahat bir nefes aldıktan sonra boş arazideki otları yemeye başladı. Yavru köpek daha sonra diğer köpeklerin yanına giderek caddeden uzaklaştı.

Kavanozun çocuklar tarafından geçirildiği tahmin edilirken, çıkarılmaması halinde köpeğin ölebileceği belirtildi.

(link)
 
Scudo

sadana

Forum Bağımlısı
Kayıt
19 Ağustos 2006
Mesaj
2.243
Tepki
2.319
Şehir
Adana
Haberi yayınlayan kişi gerçekten bir İnsan yapmış gibi bahsetti.
Fakat mahlûkat aç ise içine kafasını sokmuş ve sıkışmışta olabilir. Ama geçenlerde kediyi ayağı ile tekmeleyen varsa bu zamanda kafasına takanı çok görmemek gerekir.Çünkü , eğtim ve insanlık sıfır olmuş. Adilik başka bir şey değil. Kendileri o mahlûkattan daha büyük mahlûkat aslında.

Haber paylaşımı için teşekkürler.Selamlar..
 
Kayıt
14 Ocak 2011
Mesaj
3
Tepki
1
Şehir
ankara
Hayvan sevgisinin ciddi eksikliklerini görmekteyiz , bunu yapanlar insan kademesinde olmaları üzücü değilimi !
 

Fırat Dizman

Forum Bağımlısı
Kayıt
13 Temmuz 2008
Mesaj
1.997
Tepki
1.018
Şehir
BABAESKİ
Bisiklet
Cube
istisnalara mevcuttur ,ancak genelde ,bu tür davranışlar,insanlık demiyorum ,bu tür davranış içinde olanlar bırakın insanlığı canlı bile olmayı hak etmiyor,bir ağaç bir hayvan sevgisi olmayan insan kılığında görünen bazı biyolojik varlıklarda insan ,ülke,vs her türlü sevgi olması mümkün değildir,bunların geçmişine gidildiğinde kötü bir aile olgusu,sorunlu anne ve babalar,ayrılmış,kavga vs diğer her türlü sorunlu durumlar olduğu görülmüştür,ama hiçbiri kişinin bunları yapmasına etken olmamalıdır,hep örnek veririm iki kardeşim gibi sevdiğim kişi,3 yaşında annesini kaybetmiş ve babasından ayrı çok birlik olmayan bir aile ortamabında büyüdüğü halde hiçbir kötü alışkanlığa sahip olmamıştır.ancak ikisinden birinde küçükken bu hayvanlara karşı olsun diğer canlılara karşı olsun bir nefretlik olmuştur.unutulmamalıdır kişi içinden geldiği gibi davranmaktadır.
 

Aydın Yıldırım

Forum Demirbaşı
Kayıt
23 Mayıs 2008
Mesaj
417
Tepki
417
Yaş
55
Şehir
manisa
Bisiklet
Giant
Asıl dün Erzurum da aç olduğu için köye inen bir kurda köylülerin yaptığı vahşice işkenceyi izleyin ve bunu yapanların insanlıktan uzaktan yakından alakasız olduklarını görün...Bence bu tür olaylara kayıtsız kalmamalıyız.
 

derşan sezer

Forum Bağımlısı
Kayıt
30 Ağustos 2009
Mesaj
890
Tepki
1.158
Şehir
istanbul
Kurt bizim simgemiz değilmiydi???ADamlar başka ülkelerde neredeyse sembol olmuş hayvanlarına zarar verenleri asacaklar bakınız amerikan kartalı bakınız hint inekleri:) Türk halkı cidden psikolojik yardım almalı geçmişinide unutmuş herşeyini unutmuş grüyprum.
 

Sercan Sözer

Forum Demirbaşı
Kayıt
14 Mayıs 2009
Mesaj
581
Tepki
409
Şehir
İstanbul/Tuzla
İsim
Sercan S.
Başlangıç
2003—04
Bisiklet
b'Twin
Bisiklet türü
Katlanır
Bunu yapan insan mı diyecem ama hangi insanlıktan bahsediyoruz?
 

Cem Şentin

Forum Bağımlısı
Kayıt
28 Temmuz 2010
Mesaj
1.411
Tepki
1.268
Şehir
İstanbul
Gerçekten ayıp yahu. Yavru köpeklere karşı bile bu alçakça davranışı şiddetle kınıyorum. Bizim kendi insanımıza saygımız yok ki havyanlara olsun.
 

krankmili

Forum Bağımlısı
Kayıt
9 Haziran 2009
Mesaj
1.605
Tepki
2.445
Geçenlerde yolda yürürken yavru bir kedi gördüm. Kedi aniden cips poşetine kafasını geçirdi ve dönüp durmaya başladı. Kafasını çıkaramadığı gibi, yönünü de tayin edemiyordu ve araba çarpması işten bile değildi. Hemen eğilip cips poşetini çıkardım. Kediciğin yüzündeki ifade ve benim mutluluğum tarif edilmez.
 
  • Beğen
Tepkiler: Deda ve sadana