Scudo Sports

Yaşlı alman yeni yüzüne kavuştu.

herşey 10 numara olmuş ve sanırım bu bilgiyi vermeye biraz geç kaldım,
Arkadaşlar kadrosunu boyatmak isteyen dudullu girişinde kumlama yapan yer var ve hemen onun civarında elektrostatik boya ikisinin maliyeti 80 tl . Aldığınız malzemeler bile belki bu fiyatlara yakın olur. ufak bir tavsiye.

herşey 10 numara olmuş ve sanırım bu bilgiyi vermeye biraz geç kaldım,
Arkadaşlar kadrosunu boyatmak isteyen dudullu girişinde kumlama yapan yer var ve hemen onun civarında elektrostatik boya ikisinin maliyeti 80 tl . Aldığınız malzemeler bile belki bu fiyatlara yakın olur. ufak bir tavsiye.

Scudo
@krizagold
bu parça kadro kulağı olmayan kadroda kadro kulağı gibi davranıp yeni nesil arka artırıcı takmanı sağlıyor
http://i.ebayimg.com/00/s/NDYxWDUwMA==/z/6XAAAOSwewJToWbs/$_12.JPG alttaki deliğe yeni nesil artırıcıyı takabilirsin, sanki kadroda montaj yeri varmış gibi

elinize sağlık güzel iş çıkarmışsınız...eski ön aynakolunuzun durumu nasıl, ikinci elde satmayı düşünüyormusunuz...

benim en çok merak ettiğim konu acaba frenler nasıl tutuyor?
eski tip frenler pek verimli olmuyor yada sağa sola dönüp sürtebiliyordu (benim kullandıklarım)

@Ferecov Aynakol koruyucu olmayışı benim hummel eşofmanı mahvetti zaten canım sıkıldı:).

@emirketeci Emir bey teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.Piyasada bit pazarında,hurdacılarda 100 liraya bulunabiliyor lakin araştırıp kaliteli ve klasik bir kadro bulmak önemli.

@MTE
Haha çok güldüm eskişehirde genelde motor çekerler bar önlerine ben velesbitimle gitmeyi düşünmedim değil:).

@dr_mrh Bu parçayı nasıl en başta bulmadım diye hayıflanmıyor değilim.Şimdi arayışına geçtim.Bu parçayı takarsam hem arka tekeride tam oturtmuş olacaģım.

@ERDİNÇ DURANErdinç bey eski parçalar gayet iyi durumda lakin polisaj işleminden sonra karar vericem.Polisajada eringeçlikten başlayamadım.).Bu arada sele altı deri alet çantası projenizi takip ediyorum banada uygulamaya başladığınız deri çantadan lazım olacak sanırım iyi çalışmalar sonucu bekliyorum.

@dr_mrh Frenlerin ayarı kolay ön ve arka frenleri birlikte sıktığım için şimdiye kadar bir sorun teşkil etmedi.Ama dediğiniz gibi biraz serler ve verimleri az.Dik yokuşlarda inşallah sıkıntı çıkartmaz.

Arkadaşlar bana lazım olan kadro kulağı parçası bumudur acaba,
(link)

Demek decathlon da varmış
Öğrendiğim iyi oldu
Keşke arkadan da resmi olsa kesin söylerdim, ama önden görünüşü tam aradığınız parça

Bu bisiklete altın renk boya ile işleme yaparsanız tam müzelik olur

• Beğen
Tepkiler: krizagold
@ERDİNÇ DURANErdinç bey eski parçalar gayet iyi durumda lakin polisaj işleminden sonra karar vericem.Polisajada eringeçlikten başlayamadım.).Bu arada sele altı deri alet çantası projenizi takip ediyorum banada uygulamaya başladığınız deri çantadan lazım olacak sanırım iyi çalışmalar sonucu bekliyorum.

Eğer aynakol için bir tasarruf düşünürseniz mutlaka haberim olsun...2 li bir aynakola ihtiyacım olacak...:) alet çantası ağır aksakta olsa şimdilik fena gitmiyor...:)

@dr_mrh
Aldım bakalım inşallah olur.:)

@dr_mrh
Tabiki bugün kargo elime geçecek bakalım inşallah iyi bişidir.

Çok beğendim.. Elinize sağlık..

Suluk deliği yok onada bir çözüm bulacağız inşallah belkide hiç takmayacağız önerilerinizi bekliyorum..:krktm::)

çok güzel bir imalat olmuş tebrik ederim...suluk montajında bende sorun yaşadım, biraz kaba oldu ama eklediğim fotoğraftaki gibi bir imalat yaparak çözüm buldum...

Dosyalar

• SULUK MONTAJI (1).jpg
    SULUK MONTAJI (1).jpg
    92,8 KB · Okunma: 91
  • SULUK MONTAJI (2).jpg
    SULUK MONTAJI (2).jpg
    110,4 KB · Okunma: 84
  • SULUK MONTAJI (5).jpg
    SULUK MONTAJI (5).jpg
    120,8 KB · Okunma: 85
  • SULUK MONTAJI (12).jpg
    SULUK MONTAJI (12).jpg
    139,8 KB · Okunma: 86
@krizagold emeğinize sağlık, elleriniz dert görmesin bence sade-mütevazi çok şık bir şey çıkmış ortaya. tebrikler.

@ERDİNÇ DURAN

çok güzel bir imalat olmuş tebrik ederim...suluk montajında bende sorun yaşadım, biraz kaba oldu ama eklediğim fotoğraftaki gibi bir imalat yaparak çözüm buldum...
Erdinç bey sizinki bence çok orjinal olmuş:)Benim bisiklet rengi kahverengi olmasa düsünülebilirdi.

çok güzel olmuş.
bu arada brooks gidon bandının kalitesi, kullanımı nasıl? bende almayı düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: krizagold
Geri