@mariokaldato
Bence geleceğin yıldızları para verilip alınan ürünler değil bu tip el yapımı toplama bisikletler olacak.
Herbiri birbirinden özgün ve güzel çünkü
@Ahmetgitar
Aynen Ahmet dostum. Hele kendi ellerimle aylarca ugrasip kafa yordugum tur bisikletimi bitip elime aldigimda , ilk deneme turumdaki heyecanim herseye degdi. Dikkatli bakildiginda ilk okul cocuklarinin el işi kagitlariyla yaptigi etkinliklere benzer detaylar barindirdiysa da tamamen bunun bir tarz oldugunu dusunuyorum. Ilerde insallah daha duzgun bi restorasyonda yapsam illa bu ilkokul oocugu kafasini yansitacagim
şimdi bir analiz yapacak olursak, nickinden yola çıkarak kendisinin tropheus çu olduğunu anlıyoruz. Dolayısıyla akvaryumcu. Zaten fotoğraflardan biri boş bir akvaryumun önünde çekilmiş. Yani zamandında balıklar ve yavrularla çok uğraşmış birisi. Eğer yavrularla uğraşıyorsanız akvaryuma el yapımı çok sistem eklemeniz gerekir. Kendisi de bu meziyetlerini diğer hobisine uygulamış ve sadeliğin zerafeti konulu eseri ortaya koymuş
Topladığınız bisiklet güzel olmuş,bende bir bisiklet topluyorum.Sizinkinden çıkan parçalar duruyormu, resimnlerini çekebilirmisiniz,yeni tip parçalar kullanmak istemiyorum,
klasik olmasını istiyorum.
Bisikletin b sinden anlamadan böyle bir işe girişmek iyi cesaret tersten başlamışsınız.Bizde genelde mtb ile bisiklete başlanır sonra şehir yol tur vs derken iş artık önü alınamaz hale gelince bisiklet toplama işi başlar.Tebrikler ...