Scudo Sports

yaşasınnn amoeba hussar aldım :D:D:D

Arkadaşlar ben de bugun bundan aldım..hayırlı olsun bana..gerçi ilk hevesim ve deneyimim olacak..şunu sormak isterim bu forumda gördüğüm her hussarın lastikleri farklı.ne bilim bi tanesininkinin ortası turuncu burdakinin de yanında yazıları var..çok görünüme takmam ama benimki simsiyah..bi fark mı var yoksa orijinali nedir diye aklıma takılıyor sürekli

Scudo
bol keyifli sürüşler

Arkadaşlar ben de bugun bundan aldım..hayırlı olsun bana..gerçi ilk hevesim ve deneyimim olacak..şunu sormak isterim bu forumda gördüğüm her hussarın lastikleri farklı.ne bilim bi tanesininkinin ortası turuncu burdakinin de yanında yazıları var..çok görünüme takmam ama benimki simsiyah..bi fark mı var yoksa orijinali nedir diye aklıma takılıyor sürekli

Merhabalar;
Öncelikle hayırlı olsun yeni bisikletin, iyi bir seçim yapmışsın.
O ortası turuncu dediğin galiba yunuskıvanc arkadaşımızınki ve markasını da Continental Explorer Pro 26*2.10 olarak belirtmiş. Ama senin aldığın Schwalbe Jimmy olması lazım çünkü (link) adresinde öyle yazıyor. Ben de çok araştırdım oradan biliyorum:)

• Beğen
Tepkiler: yunuskivanc
@benvolki

Gudumen in dediği gibi hussarın orjinal lastikleri Schwalbe Jimmy. Benimkiler ise sonradan, bisikletçi tarafından değiştirildi. İstersen sen de güzel görünüş için bu tip küçük değişiklikler yapabilirsin.:)

Teşekkürler arkadaşlar..
Valla haftasonu anadolu yakası turuyla geçti resmen. BOstancı sahilde de baya turladım...Baya rahat ..Tek sorun kask yok.Uyumlu bişey bulamadım henüz..

bisikletine kavuşmana sevindim çünkü yakın zamanda bende bisikletime kavuştum bisikletini güle güle kullan güzel makine

• Beğen
Tepkiler: cartman
cok güzel bi bisiklet

kazasız pedallamalar

hussarla cok guzel freestyle yapabilirsin:Skull-175 :Skull-175

• Beğen
Tepkiler: cartman
abiler bende bu bisikleten istiyorum bunun yeşil rengi var birde arasında ne fark var anlayamadım ama yeşil olanı daha güzel nerde bulabilirim ve taksitle alabilirmiyim yardımcı olun lütfen

amoeba hussar tek renk yani sadece siyah senin yeşil dediğin ise bunun üst modeli olan scud.scud hussar dan daha profesyonel ve bence açıları daha güzel olan bi kadro .ama mali durumlardan dolayı bununla yetindim.hussar da çok kaliteli.2 si için de kalite de kuşkun olmasın.paran yeterse scud al yetmesse hussar al.bisikleti üstte reklamı olan bütün firmalardan bulabilirsin.taksit seçeneklerini onlarla görüşmelisin.

• Beğen
Tepkiler: kıvanç kaynak
hayırlı olsun . kazasız belasız sürüşler

Geri