Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

yaşasınnn amoeba hussar aldım :D:D:D

cartman

Üye
Tepki
22
sonunda 4 gündür beklediğim hussar ıma kavuştum çok mutluyum işte resimleri
http://img442.imageshack.us/img442/7886/kkumlaresimleri271am8.jpg
vayy şuna bak bee
http://img227.imageshack.us/img227/9770/kkumlaresimleri272hy7.jpg

amoeba hussar kadro, sele, sele borusu, gidon, gidon boğazı, furş takımı
sr suntour xcm-lo maşa
alex dc 19 jantlar
schwalbe big jim dış lastikler
shimano alivio 2006 vites fren takımı
xerama aliminyum pedallar
amoeba borla barend
cateye velo 8 km saati (yarın alıcam)

bisikleti bugün aldım akşamüstünden beri 40 km yaptım kullanımı çok rahat
hi-ten çift yaylı bisikletten sonra kuş gibi geldi bu zamana kadar hamallık yapmışım:D
çok mutluyum şu anda
siz bilmeseniz de bana seçim yapmam için çok yardım ettiniz bu yüzden tüm forum kullanıcılarına teşekkürü bir borç bilirim saygılar...

Scudo
Hayrılı olsun cartman...
Çok güzel bir seçim yapmışsın, iyi günlere pedal çevirmen dileğiyle...
Kaskı unutmayalım;) (Diyene bak bende bugün aldım :D:D:D)

hepinize teşekkürler kaskımı da aldım bisikletle birlikte eldivenlerimi de, dedim ya bu forum bana çok şey öğretti diye en başta da kasksız bisiklete binilmeyeceğini öğrendim, tüm forum kullanıcılarına tekrar teşekkürler:)

Kaskın ve eldivenlerinin sana bisiklet üzerinde daha profesyonel ve daha ciddi bir görüntü kazandıracağını, bunun da sana trafikte "saygı" olarak geri döneceğini asla unutma ;). Kaskınla olur da alay eden olursa tek bir şey düşün; Onun, senin gibi korumaya değer görecek bir beyni yok demektir :)

"Kaskınla olur da alay eden olursa tek bir şey düşün; Onun, senin gibi korumaya değer görecek bir beyni yok demektir :)"
buraya bayıldım :D:D

bu arada üstünde alivio zincir yerine kmc zincir var bunun hg dişlilere uyup uymayacağını merak ettim de (eğer uymaz derseniz hg zincir alıcam) kmc nin sitesinin adresi ne??

Güle güle pedalla, çok güzel bisiklet...

shimano alivio 2006 vites fren takımı

Bu modelin fren ve vites takımı Acera değil miydi? Sen mi modifiye yaptın?:7:

• Beğen
Tepkiler: cartman
@erc1000
nabayım hussar ın barend i yok ki :(
@gdumen
Aslı Bisiklet sağolsun sipariş üzerine topladılar kendilerine teşekkür ederim

@cartman

KMC'nin sitesi (link). 9'lu uyumlu modelleri de var, uymayan modelleri de var. Üzerindeki yazılarda ne yazdığını söylersen cevap verebiliriz ;)

Aslı Bisiklet sağolsun sipariş üzerine topladılar kendilerine teşekkür ederim
O zaman daha kral olmuş. Ben de maddi meselelerimi halledersem onun abisini alıcam:D

@HaliliOzturk
zincirde kmc z-4B yada z-48 gibi bşi yazıo ma büyük ihtimalle z-4B bunun hg uyumlu olup olmadığını öğrenebilir misin? sitesinde bulamadım
@gudumen
bence de almalısın kadro çok iyi bi yapıya sahip bence, ayrıca abisindeki amortisör de daa ii şimdiden hayırlı olsun:)

benim sorunum 8 uyumlu olması değil :) 2006 alivio lar hg sistem kullanıyolar ve eğer eski sistem (ig sistem)bi zincir takılmışsa samanla daha fazla aşınma yapmaz mı(kasete ve aynakola)( bunu da senden öğrenmiştim:)) yanlışsam düzelt

Güzel bir yaklaşım :). Bunun cevabını en iyi bisikletini aldığın yerden sorabilirsin aslında, çünkü ben SpeedBike'te IG zincir yerine KMC Z 51 kullanıyorum (8'li sistem). Zaten 9'lu sisteme uyumlu tek zinciri Türkiye'de X9. Bu durumda bir danış onlara istersen. Daha net bilgi verebilirler. Zaten kendileri KMC'nin Türkiye distribütörü. ;)

distribütör olduklarını bilmiyodum teşekkürler o zaman yarın sabah onları arıyorum yardınların için teşekkürler :)

Geri