Scudo Sports

Yaşamış Olduğum Olay ve Bisikleti Bırakışım

@ermang

Size de çok geçmiş olsun,Allah şifalar versin,

Biran evvel iyileşmeniz dileğimle..

Scudo
@Engin ATAL

Abi 3-4 güne Eskişehir e geliyorum istersen senin başına olayın geldiği yolda biraz bisiklet sürelim forumdaki Eskişehirlilerden gelen olursa toplayalım sana bunu yapan serserileri görürsek dünyanın kaç bucak olduğunu gösterelim,ciddiyim.

@Yakup548

Çok sağol kardeşim ama ben adamların eşgalini bile bilmiyorum çünkü arkadan son hız çarpıp kaçtıkları için ben gözümü açtığımda çoktan yolun sonuna varmışlardı. Kamera olsa olay aydınlanacak ama olayın yaşandığı yerde kamera yok

@Çağlayan

Sağolun iyi dilekleriniz için, 06 Eylül cuma alçıyı aldıracağım. Kolumda işlev kaybı olmaz ise cumartesi bisikletin tepesindeyim. En çok pedallayamamak koyuyor insana başka hiçbirşey değil. Bisiklete binip de hiç kaza yapmadım demek imkansız ama dileğim herkes bu kazaları ufak tefek önemsiz yaralarla atlatsın, mümkünse yara almadan :)

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
@ermang
Ben de bileğimdeki yanıktan dolayı 10 gün kadar bisiklet süremedim. Uzaktan bakıp sürememenin ne demek olduğunu bilirim. Umarım bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz.

Engin ATAL kardeşim faillerin bulunması için savcılığa başvurdunuz mu bugün?

@mtkeskin

Keskinn şu özel mesajlarına bak dostum :)

@mtkeskin

Geçmiş olsun , Bugün olayın yaşandığı yere gittim detaylı gözlem için ama 1 tane bile kamera yok. Vurup kaçanların motorlarınıda teşhis edemediğim için , ne yapsam diye düşünüyorum.

Yanınıza geçmişte hızlı yaşamış motor pejo jawa işlerinden anlayan bu çocuklar gibi düşünebilen ve yetiştikleri koşullari anlayabilecek biri ile civardaki motor tamircilerini dolaşın. Özellikle mobilet ve mobilet modifiyesinde tanınan egzoz açan tamircileri dolaşın. Sansiniz varsa aralardan eler kendi kendinize sorunu cozersiniz. Ayrıca bulursanız belli etmeyin daha da kötü durumda kalırsınız.

Engin bey , ne yazikki ,o yaratıkların yanına kar kaldı bu zalimce hareket, herşey sıcağı sıcağına olacaktı..

Neyse ki canınıza bir şey olmamış,işin sevindirici tarafı,

Tekrar bununla geçmiş olsun..dilerim siz ve diğer arkadaşlarımızın başlarına,böyle tatsız olaylar gelmez..

@Alperen ERTEN

Çarpıp kaçanların suratını hiç görmedim , motorlarının rengini dahi bilmiyorum ;/ Vurdukların da ben yere düştüm ve gözlerimi açtığımda çokktannn yolu yarılamışlardı

@Çağlayan

Malesef yanlarına kâr kaldı en çokta bu koyuyor bana.. Çok teşekkürler

Çok geçmiş olsun. Haddini bilmeyene haddini bildirmek öksüze kaftan giydirmek gibidir. Ama nereden bulacaksınız bu serserileri. Tabi bulunsa bile kendi başınıza birşey yapmayıp polise bildirmek lazım...

Geri