Scudo Sports

Yasal doping var mıdır? Acele et.

Scudo
spora başlamadan yarım saat önce incilen filtre kahveyi tek geçerim

Kardeşim adı üstünde doping
sana enerji veren şey
yasal değil
Ama kahve mantıklı eskide yasaklanmış

@ilknac sanırım yazıyı tam okumadın. Başlık içerisinde doping olması bu yazıda tavsiye edilen maddenin doping olacağı anlamını taşımıyor. Bal, Kafein, Kakao gibi bakkaldan rahatlıkla alacağınız maddeler de kısmen enerji yüklemesi yapar. Polende rahatlıkla buluna biliyor. Ama çok pahalı olduğu için ücretsiz temin etme amaçlı konu paylaşımı yapılmıştır. Artık bir önemi kalmadı. En azından 11.5 ay sonrasına kadar.

İki hafta önce kardiyoloji doktorumu ziyaret ettim, yıllık kontrol amacıyla. Bisiklet sürdüğümü, spor salonuna gittiğimi, haftanın 5-6 günü spor yaptığımı biliyor. Bu polen konusunu sordum. Konu hakkında bilgi sahibi. Bilinen bir zararının veya yan etkisinin olmadığını söyledi. Bir doktorun yorumu her şeyi açıklamaz tabi. Bana tek söylediği, polen veya propolis nedeniyle aldığım ilaçları bırakmamam gerektiğini, çünkü aldığım ilaçların nabız düşürmek, damar genişletmek, kan akışını hızlandırmaktan öte benim genetik sorunuma tedavi anlamında etkin çözüm olduğunu söyledi. Benim polenlere yönelme ihtiyacım yok çünkü nabız şu an otururken bile 55 civarı. İlaçları aksatmadığım süre boyunca nefes nefese kalma sorunu yaşamıyorum. Yorulan bacaklarım oluyor.

• Beğen
Tepkiler: bforummurat
Geri