Scudo Sports

Yarışta yaptığım kaza

Melih Çolak

Cyclist ♥
Tepki
2.908
Bisiklet
Scott
gençlik haftası içinde kocaeli körfez pistinde bisiklet yarışı vardı olimpiyat takımı,brisa spor,kocaeli doğa sporları sporcuları vardı ilk okul , liseliler, üniversiteler katogorisi olarak yarışma yapıldı bende en son üniversiteler arasında yarışmaya girdim son 500 metre kaldı finıshe 3.cüydüm arkadan arkadaş geliyordu 45-50 hızımız vardı son ufak bi viraj orayı beraber girdik arkadaş sol tarafıma çok girdi bende atak çekmek isterken pedallar takıldı sonrası ben 3-4 takla bisiklet üstümden uçuyor spdler takılı olduğu için bir türlü duramadım bisikletle beraber sürüklendim. kask olmasaydı kesin beyin kanaması geçirirdim açık ve net KASK'ın önemini bir kez daha anladım çok şükür sıyrıklar ve ezilmeler var bisiklette ise gidon yamuldu akortu gitti ve kollarda soyulmalar var.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Scudo
büyük geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
çok çok sağolun bir türlü kürsü yapmak kısmet olmadı hep son saniyelerde aksilik oldu mtb yarışında'da aynısı olmuştu
buda kaskın ve formanın hali
(link)
(link)

geçmiş olsun, buna da şükür, yine ucuz atlatmışsın kırık çıkık yok

• Beğen
Kardeş bacağın durumu sıyrıklar olsada kötü olmuş. Geçmiş olsun , acil şifalar dilerim. Kaskın ne kadar önemli olduğu bu olayda bir kez daha ön plana çıkmış. Ayrıca kilitli pedallar da bu tarz olaylarda çok sıkıntılı bir durum.

• Beğen
Çok kötü düşmüşsün, geçmiş olsun Melih :( :saril:
-
Kask her zaman önemli :in:

• Beğen
Çok geçmiş olsun.

bende şaşırdım kırık olmadığına çok şükür.artık öyle bir an olduki duramayacağımı düşündüm bisiklet üstümden sürekli uçuyor durduğunda yerden kalkamadım zati arkadaşlar hemen geldi fınıshe yakın olduğu için sağolsunlar bisikleti klüpte yaptık sorun yok onda'da bende sorun var :)

Melihciğim çok büyük geçmiş olsun canım :(
Tanrı korumuş seni..
Tekrarı olmaz inşallah.
Kendine iyi bak
sevgi ve selam

• Beğen
@NEVRES KME

çok sağol abla bisikletçinin kaderi bu düşmek
selamlar ve sevgiler ..

Geri