seko35.50
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 17.999
- Başlangıç
- 1989—90
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
Kültür meselesi. Bisiklet Ruandada bukadar imkan yokluguna ragmen ciddi bir ulasim araci. Bizde bisiklete binene çocuk gözüyle bakiliyor. Bu kafa yapisi degismedikce basari beklemesin kimse.Bizim bisiklet federasyonunun Ruanda'nın elinden su içmesi gerek. Adamlar bisiklet sporunu kendileri için bir çeşit dünyaya isyan , belki de tam tersi olarak bisiklet ile dünyaya kendini ispatlama olarak görmüş; yıllarca bir şeyler yaptılar ,uğraştılar bir yerlere gelmeye başladılar.Helal olsun Ruanda'ya. Bizimkilerse makam arabalarına binsin, göbeklerini kaşımaya devam etsin.
Pogacar onu da kazanacak galiba. Bugün Gran Piemonte diye bi yarış vardı onu da Del Toro kazandı mesela. Sıkıcı olmaya başladı artık bu UAE dominasyonu ama adamlar yarışıyor ne diyebilirsin ki..Cumarteside sezonun son anıtsalı ll lombardia yarışı var.
(link)
Galiba öyle olacak yine,salı günüydü galiba tire valli yarışında son 20km atağa çıktı bir tane insan evladı yetişemedi yahu!Pogacar onu da kazanacak galiba. Bugün Gran Piemonte diye bi yarış vardı onu da Del Toro kazandı mesela. Sıkıcı olmaya başladı artık bu UAE dominasyonu ama adamlar yarışıyor ne diyebilirsin ki..
Sadece UAE değil, Vingegaard haricinde neredeyse tam takım TdF kadrosu var start list'te.UAE’nin Lombardia kadrosunu gördünüz mü? Takım olarak bişey deneyecekler galiba
İlerleyen yaş, b12 eksikliği, psikolojik buhranlar, vb. sebepler editi: Israel Premier Tech Il Lombardia’ya katılmıyormuş, malum sebeplerden..
seni gidi wingegocu seniÇok yarış takip eden biri değilim. Ancak bana bile gına geldi bu Poğaça'dan. Hamur işine küstürecek beni tövbe estağfurullah. 😒
Abi, hiç tanımamışsın bu Cemal'iseni gidi wigogocu seni![]()
bana bile gına geldi bu Poğaça'dan. Hamur işine küstürecek beni
"Tour of Turkey 2071" açarsın dediydik ama Giro ile Le Tour ile uğraşıyorsunGiro’nun da 2026 başlığını açsam mı dedim ama vazgeçtim son anda hadi yine iyisiniz
2026 Giro Bulgaristan’dan başlıyorumuş..
Şu L’Etape organizasyonlarından ASO ne kadar memnun bilemiyorum ama bu dediğiniz ‘problem’ belki de küçük bir maddi kaynak ‘çözümüne’ bakıyor olabilir2027 Türkiye'den başlasın bari![]()
Acaba kac takimin bisikleti çalınacak.Giro’nun da 2026 başlığını açsam mı dedim ama vazgeçtim son anda hadi yine iyisiniz