Eshquia™
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.361
- İsim
- Ayhan Balbunar
- Başlangıç
- 1974—75
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Manevi evlat. ☺Tur de Romandie dün tt etabıyla başladı,ineos ilk 3 ü alıp şov taptı,bugünkü etabını Sagan reis almış,yani demiş ki; Uzun zamandır yoktum biri demiş öldü, şimdi yazsınlar kral geri döndü![]()
![]()
![]()
nası yani??? TT var, ineos ilk 3ü alıyor ve ganna bu üçlüde yok mu???Tur de Romandie dün tt etabıyla başladı,ineos ilk 3 ü alıp şov taptı,bugünkü etabını Sagan reis almış,yani demiş ki; Uzun zamandır yoktum biri demiş öldü, şimdi yazsınlar kral geri döndü![]()
![]()
![]()
4 km'lik prologtu, terlemeye değmez demiştir ama yinede 9. sırada bitirmiş 😀nası yani??? TT var, ineos ilk 3ü alıyor ve ganna bu üçlüde yok mu???
ganna bitmiş![]()
Motor ısınamadan parkur bitiyor. 😆4 km'lik prologtu, terlemeye değmez demiştir ama yinede 9. sırada bitirmiş 😀
Son 50 metre kala düşen Geriant Thomas'a üzülenler! iki gündür düşen düşene.
Evet gidon resmen kaçtı elinden.İnşallah alır ama bugünkü yokuşlar bayağı yıprattı onu.Ben çok üzüldüm, şu kazalardan kurtulamadı bir türlü. Yarış sonrası röportajında "ellerim uyuşmuştu, vites değiştirmeye çalışırken gidonu kaybettim." dedi. Sağlık durumunda sorun yoksa, yarın zamana karşıda liderliği alması büyük ihtimal. O açıdan bir tesellisi var.