Scudo Sports

Yarış gündemi

Scudo
Julien, sen acayip bir adamsın! 🤩

• Beğen
  • İnanılmaz
Tepkiler: necmeddin ve Veto8
5 Anıtsal klasiğin en eskisi Liege - Bastogne - Liege yarışının kadınlar ayağı az önce tamamlandı. SD Works mükemmel bir taktikle sağ gösterip sol vurdu.

Yarışın son 10 kilometrisini dünya şampiyonu ve yarışın gediklisi Anna Van Der Breggen çekti. Herkes ona odaklanmışken arkada güzel saklanan takım arkadaşı Demi Vollering sprintte Annamiek Van Vleuten'i avlayıp yarışı aldı.

Erkekler yarışı da 14.30 itibariyle yayında. Orada neler olacak merakla bekliyoruz.

Geçen yılın kopyası 5 kişilik kurt sürüsü kopardı yarışı,keşke doğum günü olan Valverde 5. kez alsaydı ama benim adamım Tadej Pogaçar aldı süper bir finişti.

Taze "Poğaça", "Kuruvasan" ve "Pizza" ya üstün geldi...
Bu çocukta ne ararsan var, büyük turları süpürecek...

Tur de Romandie dün tt etabıyla başladı,ineos ilk 3 ü alıp şov taptı,bugünkü etabını Sagan reis almış,yani demiş ki; Uzun zamandır yoktum biri demiş öldü, şimdi yazsınlar kral geri döndü :koptum: :koptum: :koptum:

Tur de Romandie dün tt etabıyla başladı,ineos ilk 3 ü alıp şov taptı,bugünkü etabını Sagan reis almış,yani demiş ki; Uzun zamandır yoktum biri demiş öldü, şimdi yazsınlar kral geri döndü :koptum: :koptum: :koptum:
nası yani??? TT var, ineos ilk 3ü alıyor ve ganna bu üçlüde yok mu???
ganna bitmiş :koptum:

Son 50 metre kala düşen Geriant Thomas'a üzülenler! iki gündür düşen düşene.

Ben çok üzüldüm, şu kazalardan kurtulamadı bir türlü. Yarış sonrası röportajında "ellerim uyuşmuştu, vites değiştirmeye çalışırken gidonu kaybettim." dedi. Sağlık durumunda sorun yoksa, yarın zamana karşıda liderliği alması büyük ihtimal. O açıdan bir tesellisi var.

Thomas sağ elini gidondan kaldırdı,sol elinin ağırlığıyla gidon kaygan zeminin etkisiyle aniden keskin şekilde sağa döndü ve yere düştü.
O kariyerden beklenmeyecek hata.
Yerden kalkıp pedalı ayarlamaya uğraşıp bisiklete binmeye çalışması, da ayrıca vakit kaybettirdi. Bisikleti kaldırıp finishe koşsa daha az vakit kaybederdi.

Ben çok üzüldüm, şu kazalardan kurtulamadı bir türlü. Yarış sonrası röportajında "ellerim uyuşmuştu, vites değiştirmeye çalışırken gidonu kaybettim." dedi. Sağlık durumunda sorun yoksa, yarın zamana karşıda liderliği alması büyük ihtimal. O açıdan bir tesellisi var.
Evet gidon resmen kaçtı elinden.İnşallah alır ama bugünkü yokuşlar bayağı yıprattı onu.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve Veto8
Criterium du Dauphine 2021 de bugün 6. etap vardı.
Valverde, 13 yıl sonra zirve finişinde patlayıcı gücü ile herkesi geçip etabı aldı...
Genel sıralama Astana'lı Lutsenko ilk sırada ve ilk 10, 42 saniye aralığında..

Yarın kraliçe etap var..
ca65b.jpeg
Canlı yayın 13:10 Eurosport 2 de..

Critérium du Dauphiné
Genel klasmanı İneos'tan Porte aldı,son iki etabı Ukraynalı genç Padun aldı hemde kopara kopara,Thomas inişte ön tekeri kayıp düştü ama çabuk toparlayıp Portu finişe taşımaya devam etti.Gelll TDF gel :komik:

Geri