Scudo Sports

Yarış gündemi

Scudo
56.cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet turu rotası ve tarihi açıklanmış👍11 nisanda Kapadokya’dan başlıyormuş.Benim hoşuma gitti rota,cennet gibi yerler👍 Güzel tanıtım olur ülkemiz için.AE6689A2-A103-4B6D-876C-C60E95B88AF3.jpegF928EBD0-C08B-41E5-92CB-C815F37F35C4.jpeg

Son düzenleme:
Maalesef 🙄
Aynen meryemana yolları taştan😂
Tam anlayamadım abi. Meryem ana tırmanışı selçuk etabında oluyordu. Kuşadası sprint finishi olur heralde son etap sonuçta.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Tam anlayamadım abi. Meryem ana tırmanışı selçuk etabında oluyordu. Kuşadası sprint finishi olur heralde son etap sonuçta.
Bencede öyle olur,Bodrum'dan geleceklerine göre,Söke yolundan Kuşadası'na geçilir.Bu ecnebiler kesin aradan hac muhabbetinide çıkarırlar :ckkmk::komik: Evelki sene meryemanaya çıkmışlardı ya ondan dedim,yoksa shilde sprint finiş daha iyi olur.

Bencede öyle olur,Bodrum'dan geleceklerine göre,Söke yolundan Kuşadası'na geçilir.Bu ecnebiler kesin aradan hac muhabbetinide çıkarırlar :ckkmk::komik: Evelki sene meryemanaya çıkmışlardı ya ondan dedim,yoksa shilde sprint finiş daha iyi olur.
Meryem ana olsaydı kesin giderdim. Bisikletle tırmanıp tepede uygun bir yerde beklerdim bisikletçileri.
Kraliçe etap Elmalı tırmanışı gibi.

tour of turkey rotası açıklandı ancak internet sitesinde etap haritası ve yükseklik profili vb. gibi bilgiler hala açıklanmamış.

Güvenlik sebebiyle alındı o karar. Kolların gidona yaslandığı pozisyonda bisiklet kontrolünüz çok ciddi oranda azalıyor.
Yıllardır hiç kontrolü kaybettiğimi hatırlamıyorum.ayrıca üst boruya yatıp pedalda çeviriyorum. Hiç kontrol kaybetmedim.
Çok saçma ve yersiz kararlar olmuş. Baktılar ki bazıları inerkende fark yaratmaya başladı hemen yasak. Zamana karşı pozisyonu özellikle kaçışlarda sporcular için önemliydi. Onada yasak.
Yasaklarla yetenekli sporcular ile olmayan arasındaki farkı kapatma çabası hiç adil değil.
Ayrıca göz zevkinide azaltacak.

UAE 2021, 2. etapta zamana karşıda Antonio Tiberi (Trek - Segafredo) tam finiş çizgisini geçerken anlayamadığımız bir şekilde bir anda yere düştü. Mekanik bir problem mi oldu anlaşılamıyor.
Arka lastik mi patladı, zincir mi sıkıştı da pedala kuvvet uygularken dengesini kaybetti tam anlaşılamıyor...

Bitiş çizgisinde hiçbir görevlinin olmaması, yarışçı yerdeyken kimsenin gelip yardım etmemesi de garip. Bir süre sonra zor da olsa ayağa kalkabildi... Umarım ciddi birşeyi yoktur...

Edit : takım açıklamasına göre vücudunun çeşitli yerlerinde sıyrıklar varmış. Ama en kötüsü sağ diziymiş. Kesikler varmış sağ dizinde ve temizlenerek dikiş atılması için hastaneye götürülmüş. Yarışa devam edemeyecekmiş...

• Beğen
UAE 3. etap bugün Pogaçarın liderliği ile tamamlandı,bu çocuk bir başka yarışıyor,bisiklet üzerinde o kadar rahat ki,sanki hiç zorlanmıyor gibi,Yates in arkasında son 250 metreye kadar sakladı kendini sonrada çok rahat geçti,şimdilik fark 43saniye. (link)

Son düzenleme:
  • Beğen
Senenin ilk bahar klasiğini Omloop Quickstepten Ballerini aldı,yarışın neredeyse son 10kmsine pelatonun bu kadar kalabalık gelmesi çok acayipti,bir ara Alaphilip erken kopartacak gibi oldu çok istedi ama son yokuşta pili bitince pelaton onuda yuttu,çok kalabalık bir finişti,kazalarıyla pave yokuşlarıyla güzel bir yarış oldu yarınki Kuurne yarışı bakalım nasıl geçecek. (link)

Güncelleme yapayım, yarış yayınlanacakmış. Gelen tepkiler üzerine bir adım attılar sanırım.
(link)
Alaphilippe atak yapıp farkı yirmi saniyeye çıkarınca tamam, aldı yarışı dedik. Meğer plan farklıymış. 😆 Ballerini rahat bir sprintle aldı yarışı.
Kadınlar yarışını da, aşkım, bitanem Anna Van der Breggen şu an kazanmak üzere 😍
IMG_20210227_192236.jpg

Geri