- Tepki
- 19.386
- İsim
- MEHMET CEM SAYGI
- Başlangıç
- 1974—75
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
İzmir de etap yok yine🤨56.cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet turu rotası ve tarihi açıklanmış👍11 nisanda Kapadokya’dan başlıyormuş.256531 dosyayı görüntüle256532 dosyayı görüntüle
Maalesef 🙄İzmir de etap yok yine🤨
Tam anlayamadım abi. Meryem ana tırmanışı selçuk etabında oluyordu. Kuşadası sprint finishi olur heralde son etap sonuçta.Maalesef 🙄
Aynen meryemana yolları taştan😂
Bencede öyle olur,Bodrum'dan geleceklerine göre,Söke yolundan Kuşadası'na geçilir.Bu ecnebiler kesin aradan hac muhabbetinide çıkarırlarTam anlayamadım abi. Meryem ana tırmanışı selçuk etabında oluyordu. Kuşadası sprint finishi olur heralde son etap sonuçta.
Meryem ana olsaydı kesin giderdim. Bisikletle tırmanıp tepede uygun bir yerde beklerdim bisikletçileri.Bencede öyle olur,Bodrum'dan geleceklerine göre,Söke yolundan Kuşadası'na geçilir.Bu ecnebiler kesin aradan hac muhabbetinide çıkarırlarEvelki sene meryemanaya çıkmışlardı ya ondan dedim,yoksa shilde sprint finiş daha iyi olur.
Yıllardır hiç kontrolü kaybettiğimi hatırlamıyorum.ayrıca üst boruya yatıp pedalda çeviriyorum. Hiç kontrol kaybetmedim.Güvenlik sebebiyle alındı o karar. Kolların gidona yaslandığı pozisyonda bisiklet kontrolünüz çok ciddi oranda azalıyor.
Güncelleme yapayım, yarış yayınlanacakmış. Gelen tepkiler üzerine bir adım attılar sanırım.Eurosport Omloop'u vermeyecekmis.
Alaphilippe atak yapıp farkı yirmi saniyeye çıkarınca tamam, aldı yarışı dedik. Meğer plan farklıymış. 😆 Ballerini rahat bir sprintle aldı yarışı.Güncelleme yapayım, yarış yayınlanacakmış. Gelen tepkiler üzerine bir adım attılar sanırım.
(link)