TeamO2.cc
TeamO2.cc
- Tepki
- 12.608
- İsim
- TeamO2.cc----Strava----
- Başlangıç
- 1985—86
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Ee modum ne demişler boynuz kulağı geçer. Eski insanlar(Sporcular) Alışılmış belli başlı kendilerine belirledikleri kurallar üzerinden gidiyordu. Ama yeni nesil hep yeniliklere (Esya, teknoloji, araç, gereç) açık ve mümkün mertebe en hızlı şekilde adapte oluyorlar.Z kuşağı bisiklet dünyasını nasıl ele geçiriyor?
(link)
Tom Dumoulin, 2017 yılında Sunweb gibi görece zayıf bir world tour takımıyla Giro'yu kazanmıştı. Bence harika bir zaferdi ve son haftası tarihe geçen bir Giro'ydu. O günden sonra da hep çok iyi yarıştı, birkaç kazasını ve sakatlıkla geçen zamanları olduğunu hatırlıyorum. Yine de hep iyi yarıştı ve favoriler arasında kaldı. Dumoulin kendinden beklentisi çok yüksek olan, çok güçlü bir sporcu karakteri. Yarışlarda pek çok defa rakip favoriler dahil etabın belli bölümlerinde diğer bisikletçilerin onun temposuna tutunduğunu, birlikte çalışmayı teklif ettiklerini ve Dumoulin'in de bunu reddetmediğini hatırlıyorum. Tersini yani onun talepkar olduğu sahneleriyse hiç hatırlamıyorum. Valverde'nin tam tersi diyebilirim bu anlamda. Kariyerini kısa tutuşu da buna tam oturdu.Tom Dumoulin kariyerine ara verdi

Evet öyleydi meskun mahalde para cezası vardı,şimdi cezalar ağırlaştırılmış.@seko35.50 Çöp bölgeleri zaten uzun zamandır vardı diye biliyorum. (link)
(link)
Konu açmayayım dedim şurada paylaşayım,zaten yarışla ilgili arkadaşlar mutlaka biliyordur.UCİ nin bu yıl yürürlüğe soktuğu enteresan kararlar bitmek tükenmek bilmiyor😅 üst boruya yatarak iniş (froome stili diyelim) güvenlik nedeniyle yasaklanmış! Yine kolları gidona yaslayarak sürmekte yasaklanmış,sebebide tt gidon stili yaratıp rüzgar direncini kıracağından,adil bir sürüş olmayacağı imiş! Sanane kardeşim vücudu esneyen isterse arizona kertenkelesi gibi tünesin bisiklet üzerine😂 son bombada, boşalan mataralar belirlenen bölgeler dışında atılamayacakmış (ekipler tarafından sonradan toplanmasına rağmen çevre temizliği açısından olumlu bir hareket) veya domestikler boşları toplayacakmış🤔 kurallara uymayanlara para cezası ve zaman cezası varmış hatta diskalifiyeye kadar gidiyormuş iş! Bu enteresan kararların doğruluk payları muhakkak var ama bu kadarda kasmanın manası ne? Olayı robotlaşmak,mücadele ve göz zevk kalitesini düşürür bence 👍 256136 dosyayı görüntüle