Scudo Sports

Yarış gündemi

Viraja girerken sanırım zeminden kaynaklı anlık bir kontrol kaybını telafi edemeden kaza yapıyor..
Remko Evenepoel un kazasını anımsattı..
Ben de kötü bir iz bırakmayacağını umuyorum...
@ErzincanLee ...
Bugün başlayan şampiyonanın programı :
(link)

• Beğen
Tepkiler: ErzincanLee
Scudo
@cazci Modum gerçekten güzel bir spor dalı, hataları affetmeyecek kadarda acımasız. Şu insanları izlerken bazen kendimce bir insan daha fazla fiziksel şartlarını ne kadar zorlayabilir? Demekten kendimi alıkoyamıyorum.

Viraja girerken sanırım zeminden kaynaklı anlık bir kontrol kaybını telafi edemeden kaza yapıyor..
Remko Evenepoel un kazasını anımsattı..
Ben de kötü bir iz bırakmayacağını umuyorum...
@ErzincanLee ...
Bugün başlayan şampiyonanın programı :
(link)
Kaza zeminden kaynaklı değilmiş. Tamamen yarışçının hatasıymış. Sebebi ise viraja girerken gidonu tutmak yerine aero barı tutmaya devam etmesinden dolayı ağırlık merkezi orantısız olmuş bu nedenle ön tekerin hakimiyetini kaybetmiş ve sonuç ortada Üzücü olay, kaza yapmamış olsaydı bu senede altın madalyayı kesin alacaktı.

• İnanılmaz
  • Beğen
Tepkiler: M.İhsan ve Özcan
@Bigpatron , kaza sonucu sporcunun durumu nasılmış?

Son düzenleme:
Kadın bisikletçiler çok gündeme gelmiyorsa da onlarda sıkı bir rekabet içindeler...
Zaman ayırıp, bisikletçileri tanıyıp yarışı izlemeli...
(link)

Ameliyat olmuş ama ciddi bir hasarı var...
Umuyoruz yeniden yarışabilecek hale gelir..
(link)

Anna van der Breggen tarih yazmaya devam ediyor....
(link)

Anna van der Breggen tarih yazmaya devam ediyor....
(link)

1, 2 ve 4 Hollanda milli takımından, biraz insaf Hollanda.

Üçüncü olan Longo-Borghini'nin de diskalifiye olma ihtimali var. Sprintte attığı dirsek normal değil.

• Beğen
Tepkiler: cazci
Bugün başladı ama itibar eden yok...

(link)

Ne garip ülkeyiz... Pandemi var diye mi yoksa medya ilgilenmiyor diye mi kendi organizasyonlarımızı "dostlar alış verişte görsün" diye yapıyoruz?

Uluslararası Patara 2020 Gran Fondo Bisiklet Yarışı…:

Son düzenleme:
@cazci Modum bazı şeyler sadece yapmakla olmuyor, reklamınıda iyi yapmak lazım hangi spor kanalında veya tv de reklamını gördünüz? Yine buradaydı galiba üyenin biri yazmış böyle bir organizasyon yapılmış daha yeni duyuyorum diye serzenişte idi. reklam vermek işi maliyetli ve külfeti olabilir. Ama bu milletin trt bandrol ödediği bir kanal var. Hiç değilse bu mecralar da dile getirilerek sunum yapılmalı, zaten vergisini ödüyoruz Varsın reklam için bir parada talep etmesinler, sonuçta yabancı turistler geliyor. Örn; koyanda organizasyon yapılıyor ise, güzel bir tarihi kültürel alanların, mekanların, içinde olduğu bir reklam yapılabilir. bu kanallarda, Hem bölgedeki turizm alanlarıda tanınmış olur. Yazım uzun ve sizleri sıkmış ise özür dilerim. Ama biz ülke ve milletçe bazı şeyler tamam işte yaptık. diye yapıyoruz.

(link)
Biz böyle kareler de yaşadık zamanında :koptum: :kötü::ckskc:...

Geçen gün bir başka mecrada bu yarışı görmüştüm,hayatımda bu kadar berbat bir finiş noktası görmedim:acpsnr: Üstün zeka örneği

• Beğen
Tepkiler: cazci
Bu arada bugün 13:30 da Eurosport başına geçelim. Assolistler, pardon "Elit Erkekler" de "Yol Yarışı Dünya Şampiyonu" belli olacak....

Bugün başladı ama itibar eden yok...

(link)

Ne garip ülkeyiz... Pandemi var diye mi yoksa medya ilgilenmiyor diye mi kendi organizasyonlarımızı "dostlar alış verişte görsün" diye yapıyoruz?

Uluslararası Patara 2020 Gran Fondo Bisiklet Yarışı…:
Dakika 2:14'te çıkan adam bisiklet federasyonundan mı? Konuşmasında '' Bisikletçilerin gerekirse tümseğine sırtımızı koyarız '' ve onları destekleriz diyorda gülesim geldi.. Destek anlayışları granfondolara 50 TL zam yapmak mı acaba :)

Kaza zeminden kaynaklı değilmiş. Tamamen yarışçının hatasıymış. Sebebi ise viraja girerken gidonu tutmak yerine aero barı tutmaya devam etmesinden dolayı ağırlık merkezi orantısız olmuş bu nedenle ön tekerin hakimiyetini kaybetmiş ve sonuç ortada Üzücü olay, kaza yapmamış olsaydı bu senede altın madalyayı kesin alacaktı.
Ben de aynısını düşündüm kazayı tekrar tekrar izlerken. Ön teker bir ara bağımsız hareket etmeye başlamış. Böyle bir virajda aerobar a tutunmak gerçekten sonucu kötü bir olaya sebebiyet vermiş.

Olan olmuş, buradan sporcumuza(Evet sporcumuz) sağlıklı günler diliyorum ve bir an önce bisiklet üstünde görmeyi umuyorum.

Helal olsun şu Julien’e be :harika: istedi ve yaptı

• Beğen
Tepkiler: Tutmosis89
Geri