Paris Nice yarışında dünkü kraliçe etabını Daniel Martínez kazanmış..İlk defa böyle bir yarışta,bir etap kazanmış..22 yaşında..Kolombiyalı tabi

Bugün yarış bitiyor..Genel klasmanda kim birinci anlamadım..Tv'de Egan Bernal gördüm sanki..Nette Michal Kwiatkowski yazıyor..Neyse,bugün belli olur..
Dün Tirreno - Adriatico yarışında 4.etap yapıldı..Gece izledim özet görüntüleri..Müthişti bence..Geçen gün eleştirdiğim Alexey Lutsenko,ne kadar doğal yarıştığını dün kanıtladı herkese..Çok güçlü ama çokta amatör..Dün tek başına favorilerin arasından kaçıyor,favoriler de Roglic,Yates gibi isimler yani..Tek başına basıyor,o kadar acemice sürüyor ki bisikleti,gidip duvara tosluyor

Hemen toparlanıp yola devam ediyor,arkadakilerle arasında 50 saniye filan var..Yine acemice basıyor da,basıyor..Arkadan üç kişi deli gibi geliyorlar..Bu yine düşüyor

Yine hemen atlıyor bisiklete ama son kmye girerken arkadaki üçlü yakalıyor bunu..Alexey Lutsenko'da saf değil ama sprinter sonuçta..Roglic'in arkasında son 150 metreye kadar gelip,sprinte kalkıyor ve kazanıyor..Çok acayipti..
Sonra ne mi oluyor?O stresle,o mutlulukla,o yorgunlukla ağlıyor tabi

Bu azmi yüzünden bence herkes Alexey Lutsenko'yu ayakta alkışladı..Ben de alkışlıyorum