Scudo Sports

Yarış gündemi

Scudo
@hamlet2006 yarışın ilerisinde ne düşünüyorsunuz ben froomun yakalanağını ve genel klasmancıların son yokuşta bir pozlarını göstereceklerini düşünüyorum.

Ve hayırlı olsun. Önemini bilmiyorum ama pembe mayo 10'25" geride.
Dipçe: Daha yükseliyor.
Cemal Ç.

• Beğen
Tepkiler: Ertan M.
@Ertan M.
8O km kaçması inanılmaz zor.Bir şekilde bir yerlerde yakalanması lazım.Arada düzlük olsa,Dumoulin daha iyi bir zamana karşıcı kesin yakalar derdim.Ama düzlük yok.

İniyooooorrr [emoji1]

Cemal Ç.

@hamlet2006 takip grubu 4 kişi froome her ne kadar inişte oldu rüzgardan dolayı daha da yorulacaktır diyorum o yüzden arkadan gelenler avantajlı durumda.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@Ertan M. Froome inişte daha avantajlı.En İyi inişçilerden birisidir.
Dört kişilik grup, yokuşlarda birlikte çalışırsa yakalar.

• Beğen
@hamlet2006 farkın açılmasından belli zaten froome diğerlerinden daha iyi iniyor.İki tırmanış daha var.Simon yates artık bıraktı podyum elden gidince yinede uzun süre pembe mayoyu taşıdı ve etaplar kazandı.O yüzden çok üzüleceğini sanmıyorum.2 sene önce Steven Kruijswijk bir talihsizlik yaşamıştı ve bu bir dramdı çünkü turu kazanmasına kesin gözüyle bakılıyordu.Buradaki şey aynı durum değil simon yates genel klasmanı kazanacak kapasitede bir adam değil buraya kadar hep şansı ve rakiplerinin afallamasıyla geldi.

• Beğen
froome şampiyonluk istiyor ya hep ya hiç
TD grubu birbiriyle çalışmaz.bütün yük TD de.pinott caparaz olurda şans gelirse etaba oynuyor

• Beğen
@Ertan M. Yates üç etap kazandı.Bence bu bile büyük başarı.Bu ağır darbe ,ileride inşallah Yates'i mental olarak dağıtmaz.

• Beğen
Muhteşem bir etap oluyor. İşyerinde doğru düzgün izleyemiyorum:( Akşama sakin sakin bir daha izlemek lazım

-Ben, Yates için fazla umutlu değilim.Gene Dumoulın ve Froom dan biri alır kupayı..-demiştim 12 Mayıs ta ki iletim de.
Ancak Fısfısçı için böyle bir zıplamayı hiçbirimiz öngöremezdik.
Giro ya kazanmaya gelmiş Froom ve Sky biraz da şaibelere cevap vermeye ant içmiş gibi...

pinott domestiği olmasa fark daha fazla olurdu
TD ayak uyduramadı,yapabilecekleri kısıtlı adamın
froome hem iyi çıkıyor hem iyi iniyor hem düz yolda tt iyi yapıyor
imkansız yakalamaları
şampiyon froome diyebiliriz (aksilik mekanik düşme olmazsa)

İnişte farkı daha da arttırır Froome böylece pembe mayoyu ele geçirecek diyebiliriz.Yarın ki etap ta yine nefes kesecek gibi gözüküyor.

Geri