Scudo Sports

Yarış gündemi

İtalya bisiklet turunu yaptığı güzel ataklar ile Simon Yates'in kazanmasını istesemde, sanki ibre son 3 etap kala Chris froome'a doğru kaydı.
19 ve 20 etaplarda seyir zevki yüksek güzel yarış olması umuduyla izliyoruz.

Scudo
Söyleyin bu etap kaçar mı?
DeCYGgoWAAErWzt.jpg

Benim gibi bisiklet yarış terminolojisine hasta birisine verilebilecek çok güzel bir hediye ile birlikte kraliçe etabı izliyorum.
Sevgili dostum @Cem cm 'e teşekkürü bir borç bilirim.Kepin siper iç tarafında ''CIMA COPPI'' yazdığını belirtmek isterim.Tam da bugüne selam çakarak:Nefis:harika:
santini-cima-coppi-giro-d-italia-2017.jpg

Yates Colle delle Finestre 'nin ortasında kaldı inanılmaz:krktm:

Simon Yates patates olmak üzere Yaşasın Team Sky yaşasın Chris Froome

sky ciddi tempo yaptı,dökülmeler başladı
frrome ciddi fark atabilir (tabii kendide geride kalmazsa)

Simon yates pelotonun gerisinde kalmaya başladı.

Demek ki 3 haftalık turu kazanacak potansiyele sahip olmadığını gösterdi.Bakınız geçen sene fransa turunda izleyenler bilir.Ben öncedende demiştim yatesin önde olması rakiplerinin afallamasından dolayı diye , şimdi ne domostiği var kendi başına kaldı.Gerçekten güzel bir etap izleyeceğimize benziyor.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
yates dop olmadığını gösterdi
enerjiyi 3 haftaya yayamadı,son haftaya görüldüğü üzere gücü azaldı
iyi takıma sahip olmanın avantajıda görülüyor (sky )

Majestelerinin ordusu Miguel Angel Lopez'i de döktü.:krktm: Bunları yapan Froomey'in yeminli fedaileri:krktm:Daha yokuşun ortasına bile gelinmedi.
Canımız ciğerimiz Pozzovivo dayan

Froome'u bu kadar abartmayın yav[emoji16]. Daha az önce üstünü başını ıslatıyor, dili dışarda geziyordu[emoji1].

Dipçe: Ama yokuşlar da esaslı ha [emoji1]
Cemal Ç.

Froome: “Siz hepiniz ben tek” çılgınca bi plan yapmış bu sky

@QWEZXCHem de dağa çıkıyor [emoji23]

Cemal Ç.

pinott tam beleşçi habire TD ye çektiriyor
TD grubunda sky lı biri olaydı iyiydi acil durum planında

80 km boyunca zamana karşı modunda tek başına kaçamaz.
Bütün ibre Dumoulin den yana

@hamlet2006 Pembe mayo gitti şimdi tom ile froome mücadelesi izleyeceğiz dediğin gibi froome fazla kaçamaz.Pozzovivo bile gerilerde kalmaya başladı.Hepimiz ters köşe olduk froome konusunda.

• Beğen
TD grubu 3 kişi bütün yükü TD çekiyor
froome alabilir.SKY 80 km önceden çılgınlık yapmazdı vardır bir planları

Pembe mayo 10 dakika farka doğru gidiyor.Yatesin durumu hızlı giden atın B..ku seyrek olur misali oldu.Ben bile bu kadar fark yemez diye düşünüyordum.Elit genel klasmancılar varını yoğunu bu etaba bırakmışlar ve kimsenin beklemeyeceği harika bir etap izliyoruz.

• Beğen
Geri