S Süleyman Göçmez Üye Kayıt 29 Temmuz 2011 Mesaj 44 Tepki 5 Şehir İstanbul 31 Temmuz 2011 #1 Merhaba Arkadaşlar Site de yeniyim.Yarış bisikletlerine ilgim var 1000 tl civarında bir tane almak istiyorum fakat çevremde bana yardımcı olabilecek kimse yok.Bana bu konuda yardımcı olursanız cok memnun olurum.Yardımınızı bekliyorum Saygılarımla
Merhaba Arkadaşlar Site de yeniyim.Yarış bisikletlerine ilgim var 1000 tl civarında bir tane almak istiyorum fakat çevremde bana yardımcı olabilecek kimse yok.Bana bu konuda yardımcı olursanız cok memnun olurum.Yardımınızı bekliyorum Saygılarımla
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 1 31 Temmuz 2011 #2 1000 TL civarında bir model düşünüyorsanız ; Geotech Bulls yada Geotech Corsa modellerini inceleyebilirsiniz...
1000 TL civarında bir model düşünüyorsanız ; Geotech Bulls yada Geotech Corsa modellerini inceleyebilirsiniz...
S Süleyman Göçmez Üye Kayıt 29 Temmuz 2011 Mesaj 44 Tepki 5 Şehir İstanbul 31 Temmuz 2011 #3 Onlara baktım fakat pek ıcıme sınmedı..temız ıkıncı elde olabılır dıye dusunuyorum.yada1.300 civarı bıseyler
Onlara baktım fakat pek ıcıme sınmedı..temız ıkıncı elde olabılır dıye dusunuyorum.yada1.300 civarı bıseyler