Scudo Sports

Yarın iPhone 6S alıyorum

@StevenDiaz07
Ne İPhone ne Samsung. Tercihin Xiaomi olsun. Nette biraz araştır fiyatına kalitesine yorumlarına bak anlarsın beni. Ben iPhone da Samsung da kullandım şuan ise Xiaomi kullanıyorum...

Scudo
Anlaşılan patron kovduktan sonra tazminat vermeyi kabul vermiş:kyfmyrn:

Tr den iphone alınmaz çok ciddi fiyat farkı var.. Benim mantığım şu.. Ben 2 senede bir telefon değiştiririm diyorsan lg , samsung alınır.. Yok ben 3-4 yıl kullancam dersen iphone o kadar süre
@çağrı can
çağrı z3'ü biliyorum, geçen sene çok araştırmıştım.. Z2 den farklı olarak içerisinde, ısıyı işlemciden arka kapağa dağıtan borulama var.. Ne kadar başarılı oldular bilemiyorum.. Kasa olarak z4 bence ip6s den daha guzel tasarıma sahip.. 1600-1700 bandına inebilseler z4 le ciddi satış yaparlar..

@StevenDiaz07 Dostum illa ios eko sistemine ait bir mobil ciaz alıcam diyorsan sana yurt dısından almanı tavsiye etmeliyim ama yok benım ıcın f/p urunlerı onerırmısınız dersenız hemen onerırım

LG G3 32 GB lık modelı suan sıfır olarak 1200 - 1400 arası bulunabılıyor bende kullanıyorum ve gayet memnunun
LG G4 64 GB lık model suan sıfır olarak 1400-1600 arası bulunabılıyor bu modelide tavsiye ederım
Ve Meizu mx4 standart model 1000 tl cıvarında alabılırsın ara yuzu ve ısletım sıstemı cok serı calısır mtk ıslemcı kullandıgı ıcın ısınma sorunu yok denecek kadar azdır dıger modellerde snapdragon kullanılıyor performans olarak mtk dan daha ıyı olsada ısı olayı rahatsız edıyor

• Beğen
Tepkiler: Sipioreeee
@kudretozbay kardeş yurtdışı alışverişi ailem de istemiyor bende.O yüzden yurtdışı işi maalesef olmaz :(

bence mantıklı değil, evet iphone leri ben de seviyorum ama 3000 tl ye alınabilecek çok daha güzel şeyler var ayrıca şahsen tatmin edici bir bisikletim omadan bir telefona o parayı vermezdim.

@big bike bisikletim beni tatmin ediyor yetiyor bana.Onu da zamanı gelince bana yetmemeye başlayınca yenilemeyi düşünüyorum..

önceden söyledim gene söylicem kusuruma bakma
iphone almak hele hele hiç gereği yokken es lisini almak bildiğin ego tatmin etmek oluyor.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@chnkrmz 1 haftadır araştırıyorum.5s alsammı diye ama.5s ile 6 kıyaslanamaz bile denildiği için yüksek model istiyorum.Bunuda yorumlarda en az 10 kere dile getirdim..alacağım 6+ ile 6s in fiyatları aynı olduğu için 6s alıyorum..

@StevenDiaz07 istediğini alabilirsin. ben söyleyeceğimi söyledim.
yaşam standartını telefona bağlamazsın umarım.

Oooo bi maç izlemeye gittik böyle bir konu açılmış ve 7 sayfa mesaj yazılmış kim bilir ne konuşmalar döndü bi kuruyemiş hazırlayayım geliyorum. :)

@StevenDiaz07

Ya şu mantığı anlamıyorum. 5S ve 6 karşılaştırılamaz demişler diyorsun da ne fark edecek bir programı 0.1 salise farkla açsa ne olur açmasa ne olur ? Ne yapacaksın yani 6S'i bu üreticilerin her şeyine inanmayın yahu. Yok A6 çip yokmuş da A7 varmış bunlar fasa fiso. iPad'ten başka Apple ürünü almam.

• Beğen
Tepkiler: kudretozbay
Geri