Mesajına sadece güldüm .Ram,kamera ve işlemciyi karşılaştır bakalım hangisininki daha iyi.Uğraşamam diyorsan samsung galaxy s6 edge plus vs iphone 6s yaz direk karşına çıksın
100 tane üst model akıllı telefon kullanıcısı içinden(cinsiyet farkı olmaksızın) min 70-80 tanesi telefonu aldıktan 1 ay sonra telefonda sadece instagram, facebook, whatsapp, snapchat uygulamalarını kullanıyor. Tabi zevk meselesidir öncelikler farklıdır birşey demek bize düşmez ama 5 uygulama kullanıp 12mp lik fotoğraf çekeceğim diye şahsi görüşüm olarak o paraları vermek şuanki önceliklerim arasında bana gereksiz geliyor.
arkadaşlar sorulara açıklık getiriyorum.. 1 parayı ailem ödicek ben değil.2- ucuz telefon alıp 1.5 seneden sonra bana kriz geçirtmeye başladı..Ben bisikleti almadan önce de bana salaksın diyen oldu. bi bisiklete 1400 lira verilir mi 100 liralık bisiklet al oda işini görür diyenler de oldu.3. samsungtan bende bıktım ve kime sorsam kesinlikle ios/ayfon diyor.
@Murat Cömez
Alanlarında çoğu da bu tipte insanlar ayranı yok içmeye gidiyor bilmem kaç ay vadeli telefon alıyor.Halk otobüslerinde yığınla görülmektedir bu tipler telefonlar ellerinden düşmez.Kimisi de sadece watshap ve arama için kullanır (bizim patron gibi) söz gelimi bisiklet alınınca bisiklete bu kadar para verilir mi oha enayimisin dışarıda 100-200 liraya bisiklet var senin verdiğin paraya bak derler.Asıl büyük enayiler kendileri bunlar gibi tavuklar yolunmayı hak ediyor.