Aşağı yukarı 500liralık bütçe ayırdım.forumdan takip ettiğim kadarıyla buaralar hep Salcano Alu ve Astro önerilmiş.
Ankara'da Delta bisiklet eve çok yakın olduğundan Geotech'in modellerinide düşünmeye başladım,satış sonrası magazanın eve yakın olması belki bir avantajı getirir.
Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Geotech SHERPA 430tl
GEOTECH FUN 560tl
GEOTECH SAHARA 650tl
Salcano Alu 500tl
Salcano Astro 540tl
Başlagıç seviyesi için bu modeller idare eder diye düşünüyorum çünki daha fazla para harcayıpta birkaç aysonra, bıkıp bir köşeye koymak istemem bisikleti.
Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Buarada boy 1.73 kilo 68.
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
2.el'i önerecek arkadaşlar mutlaka çıkacaktır, iyi bir bisiklet çıkarsa neden olmasın tabi ama geçmişini bilmediğim bisiklette soru işareti bırakıyor.
Ankara'da Delta bisiklet eve çok yakın olduğundan Geotech'in modellerinide düşünmeye başladım,satış sonrası magazanın eve yakın olması belki bir avantajı getirir.
Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Geotech SHERPA 430tl
GEOTECH FUN 560tl
GEOTECH SAHARA 650tl
Salcano Alu 500tl
Salcano Astro 540tl
Başlagıç seviyesi için bu modeller idare eder diye düşünüyorum çünki daha fazla para harcayıpta birkaç aysonra, bıkıp bir köşeye koymak istemem bisikleti.
Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Buarada boy 1.73 kilo 68.
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
2.el'i önerecek arkadaşlar mutlaka çıkacaktır, iyi bir bisiklet çıkarsa neden olmasın tabi ama geçmişini bilmediğim bisiklette soru işareti bırakıyor.