Scudo Sports

Yardım Kararsızım

Tepki
0
Kron XC2000,Sedona751-D,Trek3900Disk,Bianchi Granada Arasında kaldım
yada biraz daha bütceyi zorlayıp TREK 4300 Disk alcam önerilerinizi bekliyorum
Yukardaki modellerden hangisini alayım bütceyi zorlamaya deyermi TREK 4300 Disk yoksa bunlardan Kron XC2000,Sedona751-D,Trek3900Disk,Bianchi Granada birinimi alayım?????:boese157: :boese157: :Skull-175

Scudo
bence birazcık bütçeyi zorla al bi trek 4500

Öncelikle mekanik disk fren sistemi almanıza gerek yok.Neden diye sorarsanız artık herkes biliyor mekanik disk freni.Hem ağırlık boşuna hem V-fren gibi kol gücüyle çalışıyor,pek bi performans farkı yok v frenden,hem de rotoruydu,balatasıydı masraf çıkarabiliyor.Bu yüzden alcaksanız Sedona 751V alın.Bianchi Granadayı da pek tavsiye etmem paranıza yazık olur diğerleri varken.Bana sorarsanız tercihimi Treklerden yana yapardım.Bu markalar arasında en köklü olanı Trek'dir.Fakat donanım olarak sorarsanız Sedona 751v yada 761v güzel bi seçim olur.Kron'un da kadroları ömür boyu garantili sanırım.Seçim sizin.

Disk freni daha sonra hidrolikle değişirim diye alcam birazda hoş gözüküyor
Zorlaya bilsem alcamda 4300 Disk için bile kararsızım 4500 şimdilik almam imkansız gibi.XC2000 de rengi güzel değil kırmızı çok parlak duruyor sedona satan Ankarda biyer varmı erdoğan bisiklet hariç .

@scarfacexles

Hiç birini alma biraz daha sabret 2009 modeller piyasaya girmeye başladı/başlıyor,

seçimini öyle yap derim

• Beğen
Tepkiler: Petite ve @ R D @
@scarfacexles

senin düşündüğün modelleri baz alırsak büyük fiyat farkları bekleme ;)

• Beğen
Tepkiler: Petite ve @ R D @
Bekliyelim bakalım bilgisyar dan iyi anlarım da bisikleti iyi sürerim ama pek anlamam bilgisayar alınacak zaman değil deyip bisiklet alıyım dedim bisiklet alıncak zaman da değilmiş bekliyelim bakalım 10sene Bisan Atlas kullandım 25kg hurdacıya satım 5ytl ye geri istiyim bari.

Geri