Scudo Sports

500-800TL Arası MTB Yardım (İkinci El İlan Karşılaştırmalı :)

@Mustafa Mus

tabi eklerim resimleri 2 bisikletim var birini satmak istiyordum senın butcene göre parcaları yazdım parcalar 2 bısıkletın uzerıne dağılmıs sekılde su an ama kadro jant seti on arka vıtes vs ufak parcalar bu bısıkletın uzerındekıler
http://img833.imageshack.us/img833/7914/adszmda.jpg

Scudo
Uğur bey ilanınızı gördüm :) En az 6 7 kere hatim ettim forumumuzun ikinci el ilanlarını :D

@plamen: fotoğraf için teşekkürler. gerçekten güzelmiş. Bir kaç güne teklifiniz ile ilgili dönüş yaparım. Teşekkürler tekrardan :)

*************** da bianchi troy 2010 deore+epicon ilanıma göz atınız aklınızda bulunsun

@Günay BOZCA

İlanınıza baktım. Fiyat olarak 900TL istiyorsunuz sanırım. Ama yer olarak izmir görünüyor. Kadro uyumu açısından binmeden almak istemiyorum. Çünkü en uygun kadro boyu benim için ne olur bilmiyorum çünkü.

sedona almayı düşünüyosanız 2011 modellerini bekleyin. yada 2010 modellerin fiyatı düşmüştür. bütçenize göre 741d yada 741v alınabilir.

@özcan parlakoğlu

741D şuan resmi sitesinde ve seda bisiklette 620$. muratoğlu bisiklette 580$.
Sanırım halen fiyatlar düşmemiş. Başka sitelerde de bu modeli bulamadım zaten. Teşekkürler tavsiye için

Bulduğum birkaç Kron XC4000 ilanları:

1. İlan
Magura asgard havalı rebound ayarlı maşa 1600 gr
Kron xc4000 17.5 kadro 1450 gr
ZZyzx beyaz jant seti
LX dual kontrol hidrolik kollar deore kaliperler
LX ruble
LX zincir
Ameoba gidon boğazı, sele borusu, sele
Selcof beyaz gidon
Arka 160 lık ön 185 lik rotor
Acera aynakol ve ön aktarıcı
Deore arka aktarıcı
Hutchinson City Slick 1.70 yol lastiği ( isteğe göre lastikler 1.90 CST yol yada Jimmy 2.10 arazi lastiği ile değiştirebilirim )
Spd pedallar platform pedal ile değiştirilip gönderilecektir.
Yanında verilecek hediyeler
Barend, suluk kafesi, arka aydınlatma, kaliteli 3 mod lu 100 lümen ön aydınlatma ve ayağı.
Bisikletin toplam ağırlığı 12.3-12.4 civarındadır.
Fiyat 1.100 TL

2. ilan:
Kilitli Ön Amortisör
Shimano altus arka vites
Shimano alivyo ön vites
Shimano v fren sistemi
Shimano fren vites kolları
Shimano orta pedal göbeği
Shimano 8 li kaset dişli
Shimano ön arka mandallı teker göbekleri
Suntour xct alüminyum aynakol
Suntour kilitli sertlik ayarlı ön amortisör
Alexrims beyaz 32 delikli jantlar
Irc lastikler
Fiyat: 850

3. İlan:
V fren ve sanırım havalı maşa
Fiyat 1999tl :D

Hangi fiyat gerçek değerinde bilemedim :D

Şuan umduğum bütçeyi toparlayamamanın verdiği buruklukla MTB alışımı mart başına bıraktım. O güne kadar sadık bir ikinci el ilan takipçisi olmaya devam :) Tabi birde 2011 sedona ları da merak etmiyor değilim :D

Geri