J jouzew Üye Kayıt 11 Şubat 2009 Mesaj 4 Tepki 0 Şehir mersin 11 Şubat 2009 #1 mersinden antalya yapmayı planlıyoruz kadro konusunda kararsız kaldım aliminyum çelik aliminyum kadro almayı dusunuyorum hangısı daha dayanıklı
mersinden antalya yapmayı planlıyoruz kadro konusunda kararsız kaldım aliminyum çelik aliminyum kadro almayı dusunuyorum hangısı daha dayanıklı
O ozganugur Daimi Üye Kayıt 7 Kasım 2008 Mesaj 248 Tepki 157 Şehir sarıyer 11 Şubat 2009 #2 dayanıklılık olarak kron önerebilirim
H HaliliOzturk Forum Bağımlısı Kayıt 4 Temmuz 2005 Mesaj 7.156 Tepki 6 11 Şubat 2009 #3 Havada kalmis bir soru ve bir o kadar havada bir cevap olmus. Öncelikle ne tarz bir bisiklet düsünüyorsunuz ve ne boyutta bir bütceniz var bu is icin ayrilmis? Bu sorularin yanitlari önemli.
Havada kalmis bir soru ve bir o kadar havada bir cevap olmus. Öncelikle ne tarz bir bisiklet düsünüyorsunuz ve ne boyutta bir bütceniz var bu is icin ayrilmis? Bu sorularin yanitlari önemli.
J jouzew Üye Kayıt 11 Şubat 2009 Mesaj 4 Tepki 0 Şehir mersin 11 Şubat 2009 #4 bütçe 500 beni sadece yolda bırakmasın yeter yani bitane buldum aslında ama aliminyum kadro dendi adam daha salam diyor satmak için mi dior die süphelendim ben sadece aliminyum olması iyimi kötümü onu öğrenmek istiyorum
bütçe 500 beni sadece yolda bırakmasın yeter yani bitane buldum aslında ama aliminyum kadro dendi adam daha salam diyor satmak için mi dior die süphelendim ben sadece aliminyum olması iyimi kötümü onu öğrenmek istiyorum