öncelikle zaman ayırıp cevap yazdığınız için hepinize teşekkür ederim. Bisikleti alalı yaklaşık 1 ay oldu ama ondan önce Kron Active marka yol bisikleti kullanıyordum. Yani toplamda 7 ay Kron Active, 1 ay da Salcano Xrs 030 Apex kullanıcısıyım. Yeniyim daha. Kron Active kullanırken seleden şikayetçiydim ama sürüşlerimi hep kısa süreli tuttuğumdan uyuşma olmuyordu. Edirnede okuyorum, İstanbula gitmeyi planlıyorum yavaş yavaş kondisyon kasarak. Yaklaşık 230Km. Bu yüzden turlarımı yavaş yavaş arttırarak kendi çapımda bir şeyler çabalama peşindeyim ama bu alt bölge ağrısı beni bitiriyor.
@Ahmet.KOÇ
@Ahmet.KOÇ bey dün taytsız olarak bisiklet sürdüm ve dediğiniz gibi tahrişi daha az hissettim. Küçük bir yanma hissi oluyor ve bu yüzden pozisyonumu değiştirmek zorunda kalıyorum ağrım hafiflesin diye. Ama bu sadece dakikalık bazda kısa bir süre bana zaman kazandırıyor. Bu ürünlere baktım lakin şu an o kadar para verecek duruma sahip değilim. Açıkçası bütün paramı bisiklete harcadım

@Ali Uzel
@Ali Uzel Bey, muhtemelen dediğiniz sebepten dolayı oluyor. Tam olarak popo kısmı değil, o bölgenin alt kısmında oluyor ağrım. Yani bacak aramın altında hissediyorum. Sele ayarıma bir daha bakarım ama sanki seleden kaynaklı değil gibi geliyor. Zira en rahat ettiğim uzantıda ayarlamıştım

Krem olarak dediğinizi deneyeceğim umarım kısa vadede bir çözüme ulaşmış olurum.
@celalettin aktas
@celalettin aktas, sürüş sürerken kısa süreli ayağa kalkıp elimle yoklamaya gidiyorum ve dokunduğum nokta tamamen uyuşmuş oluyor. Adeta hissedemiyorum dokununca. Açıkçası biraz soğuttu bu beni. Elimle taytı ve şortumu çekiştirerek düzeltmeye çalışıyorum. Dediğim gibi bir süre sonra tekrardan uyuşma yaşıyorum.
@Berk Karaca
@Berk Karaca, tam olarak o bölgede uyuşma oluyor hocam

dediğinizi yapıyorum ama geçici bir çözüm bu. İstanbula gitmek istiyorum bisikletle ve 50km yi tamamlayınca geri kalacak 180km de ne yapacağım diye umutsuzluğa kapılıyorum

http://imgur.com/DieDZqy genelde bu pozisyonda sürüş yapıyorum. veya biraz daha dik ama buna yakın sürüş gerçekleştiriyorum. Olay tamamen ped ile mi alakalı bilmiyorum ama selem de fena değil rahatsız etmiyor o kadar normalde. Bir saat - Bir buçuk saat sonra hissediliyor bu ağrılar o kadar