Scudo Sports

Yapabilen var mı?

Scudo
katılıyorum.
eğer drift tutkunuz var ise On-Road bir RC araba tavsiye edebilirim. Kendinizide tehlikeye atmamış olursunuz.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@Emrah TEZER

Ya da ucuzundan bir 4 çeker Mini Z alabilirsin. :) Ayrıca imzanda "özgürlük iki tekerde (kaykay hariç)..." yazıyor, kaykayda iki teker mi var? :)

bisiklet üzerinde drift yapmak çok kolay olan birşey :)
ben benim kötü çift amortisörlü ve shimano sis fren sisteminde çok güzel yapıyorum :D

bisikleti kumda,suda,çamurda arka freni sıkıp ayak koyup kaydırmakta güzel

ben bisikletimin lastiklerini kaydırmaya bile acırken drift yaptıkdan sonra o lastiklerin durumunu merak ederim :D ama yükünü öne ver arka kalksın bas pedala yüklen :D 1-1 de öle olur :Dama olan lastiklerrine ve :D gidon batacaı için sana olr :D

bisiklette hareketin sınırları yok videodanda anlaşılıyor aslında bunu herkez yapıyor ben bisiklet ile drift kelimesinin ilişkilendirildiğini ilk defa görüyorum yani buna drift denmesini.. bildiğin kaydırmaca :D köşeleri dönerken bende yapıyorum ıslak zemin gördüğümde aşırıya kaçmadan .....videodaki gibi OLDUĞUN YERDE pedel çevirme amerikan otomobillerinin lastik yakmaları gibi bi gösteri olur sadece :) olan lastiğe olur sorun değilse yapılabilir tabi

arkadaşlar drift arka freni sıkarak gidonu sağa sola çevirerk arka lastiği hunharca kaydırmak ya da ön freni sıkarak arka lastiği boşa çevirmek değildir. biri her çocuğun yapabildiği kaydırma biride racing motorcuların yaptığı dünyanın en gereksiz ve müsrif hareketi olan lastik yakma hareketidir.

Drift direksiyonu ve ya gidonu dönüş yönüne ters çevirip kayarak dönme tekniğidir. iki tekerde zordur ama imkansız değildir. Youtube ta örnekleri var.
(link)

saygılar

• Beğen
Tepkiler: Burak ELMAS
Birden bire donmem gerekince arka frene basıyorum, gidonu oynatmadan vücudumla çeviriyorum bisikleti. Bi çeşit 90 derece çizmek gibi bir sey. Baya iyi oluyor ama. İzlemesi de zevkli herhalde o anda, etrafta kız erkek kim varsa hep bakıyor..
Genelde önüme bi araba kırınca park etmek üzere yavaşladığında eğer soldan bi araba geliyorsa tam o dar alanda makasa girer gibi yapıyorum. Tabi öncesinde fren yaparsam bunun kaza yaptıracağından emin olursam kalkışıyorum, soldan gelen arabaya girme riski de var

kolaysa 40-50 ile giderken yan vere vere inin dağlardan :koptum::komik:

Kilitli pedal ile daha zevkli olur.

Geri