Bende sıcak yamaya doğru kayıyorum. Hatta yengem pişkin diye yama üreten bir yerde çalışıyordu çocuklukta bolca kullanmıştık 99 model bmx lastiğinde Yanımda her sürüşte yedek lastiğim olur.
Geçen izinde Denizlideyken Bir tanesi tam sibop yanından patlayınca sıfır iç lastiği taktım bir tanede önceden solüsyonsuz sadece yapıştırılan yamalardan vardı onun ile yamaladığım lastik vardı 2 km sonra sıfırı da patlatınca onu taktım yüksek havayı görünce kendisini saldı gitti, dağın başında kaldım. Hatta evde yama yaptığımda yapışıp iyice tutsun diye kanepenin ayağını üzerine koyuyorum gece boyunca duruyor ama biraz şişirince salıyor yine. MTB'de n11den aldığım bu kırmızı tip yuvarlak yamalardan vardı. Kendi yapıştırıcısı bitince 502 ile yapıştırıyordum.O 502'li ve sıcak yamalı iç lastikte 12 taneye kadar çok rahat kullandığımı biliyorum.
Şimdilik arayıştayım iç lastiği onarma konusunda. Hatta aklıma şu aliexpresste satılan dolma lastikler dahi geldi. 1 tane yanıma alıp acil durumda janta geçirip en azından varacağım noktaya götürmesi için.
(link)