Scudo Sports

Yalpalama sorunu (videolu)

jant akord ayarı bozuk. 20 dakikalık işi var. jant başı en fazla 20 lira alırlar. muhakkak yaptırın. tel kırılmasına kadar gider yoksa.

• Beğen
Tepkiler: Şeffaf
Scudo
Göbekteki boşluğu kontrol ettinmi

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Bakıma verdim komple bakacaklar bayağı bir maliyet çıkacak herhalde. Genel bakım demeseydim iyiydi. Sadece akort ve ön vites ayarı için verseydim daha az maliyet olurdu. Şimdi genel bakım diyince herşeyine bakacaklar. Neyse sorunları çözsünler yeterki. Yeni bir bisiklet alma durumu yok şuan çok pahalı olmuş bisikletler. İdare edeceğim bir süre.

@irfananar
İrfan umarım Decathlona gitmemişsindir. Şimdi gördüm adresini beylikdüzü yazıyor. Beylikdüzünde bisikletPro var shimano service center avrupa yakasında 2 yerden birisi ve jant ayarını sana shimano sertifikalı işi bilen usta yapar. Profesyonel hizmet almak istiyorsan git göster derim

• Beğen
Tepkiler: irfananar
@Yagizz2

Yok gitmedim.. İşin aslı Benim Sedona'nın arka jantı eliptik bir hale büründü hafiften.. 3 telin başlığı aşınmış, akord sağlanamıyor diye oluşan birşey..
Çelikoğlu'na götürdüm "Jant sana göre zayıf bunu sık sık yapacak. İmkanın varsa gel DTSwiss çember ile değişelim rahat edersin" dedi..
"Bana Neye Mal olur bu işlem?" dedim 130-150 arası birşey tutar dedi..
Ben de değişimi kabul ettim.

Şu ekonomik şartlarda Doğru mu yaptım hala emin değilim ama böyle bir çözüm ürettik..

Bisikletpro, metrobüs kullandığımda iniş-biniş yaptığım durağın orada görüüyor haritada.. Bana oldukça yakın yani.. Mutlak bir ziyaret eder tanışırım..
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.

@Yagizz2

Yok gitmedim.. İşin aslı Benim Sedona'nın arka jantı eliptik bir hale büründü hafiften.. 3 telin başlığı aşınmış, akord sağlanamıyor diye oluşan birşey..
Çelikoğlu'na götürdüm "Jant sana göre zayıf bunu sık sık yapacak. İmkanın varsa gel DTSwiss çember ile değişelim rahat edersin" dedi..
"Bana Neye Mal olur bu işlem?" dedim 130-150 arası birşey tutar dedi..
Ben de değişimi kabul ettim.

Şu ekonomik şartlarda Doğru mu yaptım hala emin değilim ama böyle bir çözüm ürettik..

Bisikletpro, metrobüs kullandığımda iniş-biniş yaptığım durağın orada görüüyor haritada.. Bana oldukça yakın yani.. Mutlak bir ziyaret eder tanışırım..
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.

bisikleti bugün aldım. Sanırım sadece akort ayarını falan yaptılar. 60 TL verdim arkadaki sorun çözülmüş görünüyor ama ön aynakoldaki zinciri çevirirken oluşan hafif kayma sorunu devam ediyor. Muhtemelen Göbekte bir sıkıntı var. Ya da düşmelerden dolayı aynakolda bir yamulma olabilir. Özellikle yokuş yukarı çıkarken yada pedala sağlam asıldığım zaman çıt çıt şeklinde ses geliyor. Belki pedaldan da geliyor olabilir çıt çıt sesi. Başka konularda öyle yazmışlar. Pedalları yeni değiştirdim ondan önce öyle bir ses gelmiyordu çünkü. Mtb pedalından taktım ayakkabısını kullanmak için.

• Beğen
@Emrah Özşahin
Sen göbeği yemişssin ilerde göbek boşluğu daha da artacaktır . Sallama daha fazla olacaktır. Göbek bilyeleri iyice dağıtmadan baktır . Yoksa elli lira istiyorlar. Ben yokluktan 5 aydır o sallandığı şekilde biniyorum yerinden çıkmadı. Ama sürekli çıt çıt sesi tak sesi geliyor. Özellikle hızlanışlarda. Videsunu ekleyim yarın yaptırmazsan ne olacağını görmüş olursun hatta yeni başlık açayım .

40 km üstüne çıkınca da on tekerde bir kontrolsuzluk oluyor saglam tutmazsam düşecekmis gibi oluyor. Sorun dediğin gibi göbekte olabilir.

• Beğen
@Emrah Özşahin orta göbekteki sıkıntı gidonu direksiyonu etkilemez hocam . Ön jant göbeğinde sıkıntı varsa bahsettiğiniz sıkıntı olabilir bence olamaz çünkü bakımını yeni yaptırdınız.

Senin ilacın biskletpro git dostum

• Beğen
Decathlonda hiç ilgilenmiyorlar. İlgilenemiyorlar çünkü anlamıyorlar.
Boşuna götürüp paranızla rezil olmayın.

@irfananar
"jant sana göre zayıf, bunu sık sık yapacak", ifadesi ne kadar samimiyetsiz, ve de yanlış.. Rs11 çemberi en sağlam çemberlerdendir. Yazık...

Geri