Selcuktemizsoy
Üye
- Tepki
- 10
- İsim
- Selçuk
- Başlangıç
- 2000—01
- Bisiklet
- Kron
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
kişi eklemeden nasıl oluşturuluyorki onu göremedimTelegramdan grup kurup linki paylaşırsan bizde katılırız aslında daha sonra linki burda paylaşırsın. Şu an bana yetki vermiyor link paylaşmaya
EkledimBenim telegram kullanıcı adım selcuktemizsoy direk ekleyebilirsiniz
Benim bisikletim oraya gitmez malesef tık der kalır 🙃Arkadaşlar yalova erikli yaylası dipsiz göl tarafları güzeldir kampta yapabilirsiniz
Bisiklet giderde ayaklarını bilememBenim bisikletim oraya gitmez malesef tık der kalır 🙃
dolaylı anlatımBisiklet giderde ayaklarını bilemem![]()
İmkanım olsa katılmak isterdim, iyi pedallamalar size şimdidenGrupta bir sıkıntı var galiba ben girince this group is private diyor.
Buradan yazayım, kron tx 75 bisikletimle bir uzun tur planım var müsait olan varsa beraber gidebiliriz. Çınarcık üzerinden Esenköy armutlu kumla daha sonra oradan sudüşen termal ve Yalova’ya dönüş. Henüz bir tarih belirlemedim ama önümüzdeki ay gibi yapmak istiyorum. Kimler gelirçok hızlı bir tur olmayacak zaten son kısımda da bayağı bir çıkış olacak kumladan sonra ama zevkli bir rota olduğunu düşünüyorum. Saat veya hız limiti koymadım beraber belirleyebiliriz. Dönüşlerinizi bekliyorum
Bende Esenköydeyim. Ekip varsa sürüş yapmak çok isterimGrupta bir sıkıntı var galiba ben girince this group is private diyor.
Buradan yazayım, kron tx 75 bisikletimle bir uzun tur planım var müsait olan varsa beraber gidebiliriz. Çınarcık üzerinden Esenköy armutlu kumla daha sonra oradan sudüşen termal ve Yalova’ya dönüş. Henüz bir tarih belirlemedim ama önümüzdeki ay gibi yapmak istiyorum. Kimler gelirçok hızlı bir tur olmayacak zaten son kısımda da bayağı bir çıkış olacak kumladan sonra ama zevkli bir rota olduğunu düşünüyorum. Saat veya hız limiti koymadım beraber belirleyebiliriz. Dönüşlerinizi bekliyorum
Bende Esenköydeyim. Ekip varsa sürüş yapmak çok isterim
Olabilir hocam da isterseniz siz de yalova sahile gelirsiniz ordan devam ederdik yenimahalleden katılacaksanız çok az mesafe olur size çok kısa olur bence🙋🏻
Perşembe izinliyim. Her saat uyar.
Cuma cumartesi işten 4 te çıkıyorum en geç 5 te hazırım.
Yenimahalleden katılabilirim. Müsaitse arkadaşımda eşlik eder.