Scudo Sports

Yalıköy turu organizasyonu

9-MAYIS-2010 Pazar
Sirkeci Otogarı önü: Saat 8:00
Pedal ritmi : Kimseyi geride bırakmayacak şekilde, mümkün olan en yüksek hız ile.

Katılacağını belirten arkadaşlar...
1) Bahadır ATILGAN
2) Erdal IRMAK
3) Özkan AYDIN
4- Enver AVCI
5) Oğuz KARA
6) Ömer Faruk MUMCUOĞLU
7) Fatih YILDIZ
8-kudret kurtcebe

Scudo
eminönünden son vapur 21.00 karaköyden 23.00 de kalkıyor kadıköye
bahadır dostum
artı metrobüs var sabaha karşı ama metrobüse pek sokmak istemem açıkçası bisikleti
mesafe çok uzun olduğu için anadolu yakasından benden başka arkadaş gelirse karşıya geçmeleri sorun olacak öyle gözüküyor
beşiktaştan motor var ama hiç sevmem motor olayını

@haceli yılmaz

yahu ne yapsam bende biyerimi mi kırsam da şu yalıköy olayını ertelesem.vallahi 200 km gidip gelmek daha da uzun zaman alıcak gibime geliyo.bide yolda olabilecek aksaklıkları düşününce hiç gözüm kesmiyo.haceli sende yattığın yerden gaz ver tabi.yürüyün be falan diye.bi kalkda senide görücez.içinden vay hıyarlar o kadar mesafe gidilirmi beeee '' dediğini duyar gibiyim :D :D :D :D

@Kudret Kurtcebe

Katılacağını belirten arkadaşlar...
1) Bahadır ATILGAN
2) Erdal IRMAK
3) Özkan AYDIN
5) Oğuz KARA
6) Ömer Faruk MUMCUOĞLU
7) Fatih YILDIZ
8-kudret kurtcebe

kudret abicim önceki mesajımda yol uzun sürerse gelemeyebilirim demiştim.malumun hanımda evde kendisiyle ve çocuklarımla zaman geçirmemi ister.tek izin günümde bütün gün dışarda olmak hele 2 çocuk ve hanımı gece yarısına kadar evde tek bırakmak sanırsam doğru olmayacak.beni bu kez mazur görün.işin aslı çocuklar biraz daha büyüyene kadar bu kadar zaman alacak turlara katılma şansım malesef olmayacak gibi görünüyor.ama hepinize bi yalıköy borcum olsun.sözüm söz.gerekirse alabildiğince sığdırırım sizi arabaya.2 teker yerine bu kez 4 tekerle gideriz.niye kızıyosun abi.oda teker buda teker :D :D :D :D

valla bahadır dostumu kandırıp 9 mayıs da hepimiz su düşene gideriz orda bir balık restorantı var valla çayı bedava sırf o bedava çayı- ki acaip güzel demli koca bardaklarda içiyorsun sırf o muhabbet için gidilir

9 mayıs pazar için ben her iki tarafta uyar.Oksijen bol olsun çevre yeşil olsun
yeter.Bu arada yola çıkmadan önce İstanbul Büyükşehir Belediyesine veya Sudüşen yapılırsa Yalova Belediyesine haber versek iyi olacak sanırım.;)

• Beğen
Tepkiler: Bahadır ATILGAN
Yol güzergahında G.O.Paşa var.Eyüp'ten yukarı çıkıp G.O.Paşa yolunumu kullanacaksınız. Yeni yapılan tramvayın olduğu yol mu?

• Beğen
Tepkiler: Bahadır ATILGAN
@Bahadır ATILGAN

o vakit yatıralım bahadır su düşeni masaya derim

2- kudu

saat 10.00 da hareket beşiktaş barboros bulvarından sarıyere ordan topuklamaca garipçe balık restorandı sahilde bizi bekler bedava garipçenin suyundan yapılmış çay içmeye doyum olmaz
3.köprü oradan geçecek bakalım ilerde yollar nasıl olacak 3. köprüden geçiş olsada adam gibi yollardan gitsek

pazar günü büyük ihtimal ile geliyorum, Anneler günü olması sebebi ile erken dönmem gerekiyor 2-3 gibi evde olmam lazım yetişemezsem yarı yoldan dönerim herhalde

dostlar bu pazar istanbul dışında olacağımdan aranızda olmayıcağım benim için garipçenin bedava çaylarını için derim

@enver avcı

hah enver kardeşim herzaman antıraman yapan sizsiniz valla ben yataktan bile kalkıp tekerlekli sandelyeyle bile 200 km yaparım be:D bide tur düzenlişyosun be bunedir ya kardeşim altı üstü 200 km :D ayıpptırya bune ya bune ya bide bisikletciyim dersin:D şaka biyana enver kardeşim valla burda yatmak daha zor desem inanmassın ama neyse ayaklanıym uzun yol yaparız meraklanma sen baba ben her yola uyarım uzun yoldada sıkıntım cıkmaz ama ayaklanınca ne olur onu bilmiyorum sadece ne kadar zaman sonra ayağım kuvvetlenir o turlarıda zorlarım :in: ama senide tırsar gibi gördüm kardeşim :eek: kendine ii bak

bahadır dostum daha öncede mesaj attım istanbul dışı dediğim artık bu kartepeyi devireyim dedim çünki 16 mayıs hava kötü görünüyor ertelenmesi olursa 23 mayısa katılımda bulunan arkadaşlardan çalışanlar var 19 mayıs tatil olduğu için bazı arkadaşlarım güneye inecek bisikletsiz
23 mayısta olmuyordu ve 30 mayısa kalıyordu bu durum turu küllendireceğinden kartepe 270 km yi öne çektim
durum bu dostum

Merhaba arkadaşlar,turunuza bende katılmak isterim,B.çekmeceden katılıcam ama ilavelerle beraber tur benim için 250 km çıkıcak üstesinden gelebilirmiyim bilmiyorum.selamlar

gelirsin evelallah kimse kimse ile yarışmıyorki sonuçta yardımlaşma içerisinde geçecektir tur merak etme.Gerçekten 250km çok bir günde sabah eminönune bisiklet ile geleceksen hava aydınlanmadan çıkman lazım

@Tacettin Alper

aslında Sirkeci'den gelecek olan grup Arnavutköy'den geçecek benim anladığım kadarıyla.K.çekmece Altınşehir yolundan Arnavutköy'e geçmek daha mantıklı gözüküyor.Veya K.çekmece'den trenle Sirkeci.180 Km.ve rüzgarla zaten çarpılacağımız için sabah erken saatte kendine eziyet etmek günü mahveder bence.

Geri