Scudo Sports

YalaguzSeyyah: Bilinmeyene doğru bisiklet turu:)

@MTE
Ben spd ile bir kaç ufak düşüş dışında kötü bir durum yaşamadım. Aldıktan iki gün sonra
Dağda Tek Başına :) - BisikletForum bu konuda paylaştığım geziyi yaptım. Tur esnasında bir kez panik yapıp ayağımı pedaldan zor ayırmış, mandaların girdiği çamur gölüne düşmekten son anda kurtulmuştum :D Fakat sonrasında gördümki spd çok güvenli. Kaza esnasında kendiliğinden çıkıyor zaten.
Telefon bir çok yerde çekmiyor. Gps'im malesef yok. Belli noktaların gps koordinatlarını not ediyorum. Acil durumda telefonun çektiği yerden haber verebileyim diye. Elden gelen tüm tedbirleri aldıktan sonra Allah(cc) güvenmek gerek. O her şeye kafidir :) Selametle...

• Beğen
Tepkiler: N.ÖZKAN
Scudo
gerçekten çok hoş izlerken bazen tüylerim diken oldu :) size olden izninizle bir kaç soru sorabilirmiyim ?

• Beğen
Tepkiler: Fatih Toraman
Video çok güzel olmuş. Bize de bu görsel şöleni sunduğunuz için çok teşekkürler. Videonun birçok bölümünde acaba bende böle bir tur yapabilir miyim diye düşündüm doğrusu:)

• Beğen
@BF Okuru
Teşekkür ederim. Zevkli bir 13 dk sunduysam ne mutlu bana :)
@K. Mustafa
Teşekkür ederim.
@Enes Şahbaz
Teşekkür ederim. Çekimleri HTC one x, Nikon coolpix l26 ve Sony as30v aksiyon kamerası ile yaptım :)
@saphane1234
Teşekkür ederim :) Tabiki zevkle cevaplarım :)

@yasintutunculer
Teşekkür ederim. Tabi ki yapabilirsiniz :) Birazcık doğa deneyimi ve yapabileceğinize kesin bir inan ile neden olmasın :)

@devilmycarlos
Sorunuzu görmemişim, yanıtsız kalmasın. Vahşi hayvanlar nadirde olsa varlar. Fakat hayvanlardan çok Şeytana yoldaş olmuş insanlardan çekiniyorum. Ayının ve domuzun izini gördüm fakat kendisini görmedim. Elden gelen tüm tedbirleri aldıktan sonra yarattığı şeylerin şerrinden Allah'a sığınırım :)

@Fatih Toraman Videoya bayıldım belgesel tadında süper olmuş ama biraz daha sizin sesinizi duymak istedim ben sizin ağzınızdan yolları duymak istedim yada ikili konuşmaları biraz daha net duymak istedim ama tek kelimeyle harika ;)

• Beğen
Mükemmel bir rota , harika bir tur olmuş. acayip kıskandım.
Özellikle o amcayla sohbet ettiğiniz dağ evi çok hoşuma gitti. İnsan çok gaza geliyor ama bazı şeyleri de bırakamıyorsun.
Böyle bir tur aslında bir yol arkadaşıyla iki kişi geçilse daha da keyifli olabilir diye düşünüyorum.
Video düzenlemesi de çok başarılı, Serdar Kılıç tarzı olmuş.
Tebrikler ;)

Ozlemişim Giresun' u mu , tesekkur ederim bu gorsel sov icin

@Yiğit Kirazpınar
Yorumunuz için teşekkür ederim:)
@meteakıncı
Teşekkür ederim:)
@ratm
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Beni misafir eden amca tam anlamıyla serdar kılıç abinin aradığı doğa insani. 67 yaşında olmasına rağmen masAllahi var:)
@deterjan
Teşekkür ederim. Giresun bir sevdadır:)

• video çekimi, anlatım (kısa ve öz), videoların birleştirilmesi ve resimler çok mükemmel olmuş. turunuza gelince onun için söyleyebilecek bir kelime bulamadığım için ne yazacağımı bilemedim. emeğinize sağlık çook özlediğim karadeniz doğasını yaşattınız bana :harika:

• Beğen
@saphane1234
:harika:
@Erhan 67
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim :)
@oktayakgoz
:)
@ilker21
Teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: Erhan 67
Geri