Scudo Sports

YalaguzSeyyah: Bilinmeyene doğru bisiklet turu:)

Scudo
Fatih Toraman eline diline gönlüne sağlık , gerçekten muhteşem bir gezi olmuş.Allahım sana nice geziler nasip etsin inşallah.Çekimler çok güzel ve kaliteli.başka gezi planların varmı ? Varsa bu şekilde lütfen paylaş :)

• Beğen
Tepkiler: Fatih Toraman
Ne güzel yerlermiş oralar. Çok güzel olmuş tebrikler ne mutlu size :)

• Beğen
Belgesel tadında ve muhteşem olmuş

• Beğen
@OsmaniyeRehber
Allah razı olsun:) planlarım olmaz mı hiç? Her an plan yapıyorum:) Yenileri nasip oldukça buradan paylaşacağım.:)
@bzc
Teşekkur ederim:)
@SEL PER Teşekkür ederim:)

Bilinmeyen demişsin ama burası bildiğin cennet.
İzlerken tüylerim diken diken oldu. Bize de oraların havasını solumak nasip olur umarım.

• Beğen
Helal olsun. Biz asfaltta gitmeye bile tereddüt ederken. Cesaretinize hayran kaldım. Allah nazardan saklasın.

• Beğen
@kellemusic
Gerçekten de saklı bir cennetmiş. Özellikle öyle bir günde orada olabildiğim için çok şükrediyorum. Önceki gün ki gibi sisli de olabilirdi. Beklerim sizi buralara:)
@nonsteril Allah razı olsun :hhhhhh:

Tebrikler, video ile turun anlatımı çok güzel ve değişik olmuş.Genelde resimli tur yazıları okuduğumdan bana çok daha etkileyici ve güzel geldi. ( Ufak bir öneri, çıktığınız zirvelerden kendi sesiniz ile 5-6 cümlelik kısa anlatımlarda yapabilseniz müthiş olur diye düşünüyorum. )

Tek başına bu zirvelere çıkmakda herkesin yapacağı iş değil:) (bizler İstanbulda köpeklerden bile çekinir durumdayken, o dağlarda tek başına olmayı göze alamam sanırım.:D

• Beğen
@N.ÖZKAN
Değerli yorumunuz ve tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. Elimden geldiğince izleyenlere aynı duyguları yaşatmaya çalıştım. Tek başınalık zor fakat özgürlüğun ta kendisi. Ayrıca insan halktan uzaklaştikca, hakka daha bir yakın hissediyor kendini :)

• Beğen
Tepkiler: SerkanNamazcı
Tebrikler. Çok güzel fotoğraflar...

• Beğen
İmrenerek izledim gerçekten müthiş bi gezi olmuş. Tebrik ederim, ayağınıza sağlık..

• Beğen
Geri