Scudo Sports

Yağmurlu bir Amasra gezisi...

Çok güzel bir gezi olmuş. Herşey harika gözüküyor. Bizi bu görüntülerle mutlu ettiğiniz için teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
Scudo
@Ali ATAY

Teşekkürler Ali
lastikler için almanı tavsiye ediyorum bir kere hız bakımından çok iyi bisikletin görünümü çok değişecek :D
bu tura aslında turgutla gidecektik ama onun tatili ile benim tatilim tarih bakımından denk gelmedi sadece son 4 gün uyuyordu ama o günlerde ise çok yağmur vardı o sebebten gidemedik ve sonrasında kendim çıktım yola hiç sıkıntı olmadı oldukca zevkli bol manzaralı bir gezi oldu
senin geleceğini bilseydim teklif ederdim inşallah başka zaman beraber pedallarız

Tebrikler Artık Aklımın Bir Köşesinde Amasra Diye Bir Hedef Var
Gerçekten Resimler çok Heyecan Verici
Seneye Dizlerim Yolu Kaldıracak Durumda Olursa Bende Gitmek İsterim 5 Günlük Bir Tur Olarak İstanbul - Amasra

Elinize Sağlık

• Beğen
Fotolarda güzel, gezinizde çok güzel omuş.
Ayaklarınıza sağlık.
Bol pedallı günler...

Merhaba ,Daha önce gidip keşfettiğim bir bölge olmasına rağmen görmediğim o kadar çok ayrıntı olmasına üzüldüm. fotograflar ve güzel anlatımızınız için ayrıca teşekkürler.

öğle saatleri..hava çok sıcak..
(link)

kumsalda cadırımı kuruyorum..
(link)

Zonguldak' ın en güzel plajıdır burası. ILIKSU PLAJI. Özlemişim bayadır görmemiştim. Paylaşım için çok ama çok teşekkürler. Zonguldak ve civarında bunun gibi çok güzel yerler vardır MTB ve gezi için. ii pedallar

• Beğen
Tepkiler: kaptan vural 74
süper bir gezi olmuş. resimlere bayıldım. özellikle 2 tanesi çok ilgimi çekti. akçakoca sahilini gösterdiğiniz ilk resim ve inkum sahilindeki kayadan fışkıran ağaç. süperler

elinize, ayağınızda, emeğinize sağlık

• Beğen
yalnızlığın keyfini ne de güzel çıkarmışsınız, harika fotolar çekmişsiniz, ellerinize ayaklarınıza sağlık...

• Beğen
ben Bartın'lıyım bendende çok gezmişsiniz helal olsun pedal basan ayaklara sağlık
fotoğraf ve yaptığınız yorumlar için tşk.

• Beğen
@kaptan vural 74

teşekkür ediyorum. memleketinize hayran kaldım sizinle hemşeri sayılırız bende Akçakocalıyım. Bartında bisikletle gezecek çok yer var hepside birbirinden harika yerler sadece rampalar biraz zorluyor ama sonrasında gördüğünüz manzara karşısında tüm yorgunluk gidiyor...

Çok güzel bir gezi ve resimler harika özellikle boğaz denilen yerdeki resim kartpostal gibi olmuş ,ayağınıza sağlık teşekkürler.

• Beğen
Öncelikle çok güzel bir gezi olmuş gezilen yerler foto ve anlatım çok hoş Orhan Kılıç beye katılıyorum bazan bana da böyle duygular hakim oluyor. Hadi hayırlısı diyelim. Umarım oralarda pedallamak bana da kısmet olur.

• Beğen
Geri