Scudo Sports

Yağmurlu bir Amasra gezisi...

@ERTAN27

Çok tesekkür ediyorum Ertan bey.
bazen duygularınızın doğrultusunda hareket etmek lazım sanırım :)
Batı karadeniz özellikle bartın civarı görülesi bir yer kesinlikle tavsiye ediyorum..

Scudo
Açıkçası biz de bu civarlarda tur planlıyoruz. Sizin resimleri görmek daha da heveslendirdi beni. Paylaşım için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
Merhaba.:)
Kadir abi yine harika bir tur gerçekleştirmişsin.Tarih olarak biraz geç teşekkür ediyorum.
Bu resimlere bakarken gezdiğin yerlerden bir arkadaşım denk geldi.Aslında arkadaşım karasulu ve oraya gitmemen onu biraz üzdü.
İnşallah beraber gideriz o arabayla bize logistik destek verir.
Herşeye rağmen eline ayağına sağlık.
Paylaşımın için teşekkürler.:in:

• Beğen
@RECEP İŞLEK

Merhaba kıymetli kardeşim Recep..
Arkadaşın güldürdü beni :D Karasu ters istikamette kalıyor. otobüsle Akcakocaya gidince hedeftede Amasra olunca karasuya hiç gitmedim zaten aklımın ucundan bile geçmedi :D
Ama arkadaşın rahat olsun Daha evvel Karasudan bisikletle geçtim :D yine Akçakocaya gitmek için çıktığım bisiklet gezimde sahil yolunu tercih etmiştim o zaman karasu üzerinden geçmişliğim var..

alttaki resimleri arkadaşına göstermeyi unutma :D

Karasuya 48 km kala :)
(link)

burasıda Karasu :) mola verdiğim bir yer..
(link)

Kendine iyi bak Recep görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: RECEP İŞLEK
fotoğraflar ve geziniz çok güzel. burası kaç zamandır planımda var. kışın nasıl olur bilemem ama en kısa zamanda bir tur yapmayı düşünüyorum.

• Beğen
@cagriy

cok teşekkürler kışın oralar oldukca soğuk karadeniz en hırcın zamanını yaşıyor rüzgar, fırtına hele birde yağmura kara yakalanırsanız cok pişman olursunuz. ben daha yeni o bölgeden geldim günlük bir bisiklet gezisi yaptık yükseklerde kar sahilde rüzgar aman vermiyor..

gezilerinizi özellikle takip ediyorum..gittiğiniz yerler gerçekten çok güzel..sizi tebrik ederim..

Kadir kardeşim harika bir tur yapmış ve harika resimler çekmişsin ve bizlerle paylaştığın içinde çok teşekkürler ellerine ayaklarına sağlık devamı dileği ile sağlıcakla kal
saygılar
ali albut

@aliöğretmen

bu fotograf en sevdiğim fotografım bende bu şekilde düzenlenmiş hali var daha hoş gözüküyor ilginize teşekkürler sağlıcakla kalın...

@ali albut

Teşekkür ederim Ali abi beğendiğinize sevindim...
sizde sağlıcakla kalın selam ve sevgiler...

Off off ! Kelimelerle anlatılamayacak kadar tarfisiz ve kaliteli bir gezi olmuş :).. Harika fotograflar ve kaliteli anlatım tarzınız için teşekkürler .. :)

• Beğen
Muhteşem bir gezi olmuş, rota gidilen yerler çok güzel. Fotoğraflar ise çok profesyonelce çekilmiş, ben de fotoğrafa meraklı biri olarak çok beğendim doğrusu. Paylaşım için teşekkür ederiz..

• Beğen
gerçekten çok güzel bir tur olmuş tebrik ederim bol pedallar ve sağlıklı günler sizin olsun.

@Zeki.Alper

Teşekkürler Zeki kardeşim...
umarım Antalyada böyle kaliteli bir tura birlikte imza atarız :)

@Burak ÖZBEK

Çok teşekkür ederim Burak bey..
bisikletten sonraki en büyük ilgi alanım fotografcılık farklı resimlerimi görmek için bu linke bakabilirsiniz (link)
kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın

@Mehmet Keten

Teşekkürler Mehmet bey..
sağlıcakla kalın yolunuz açık olsun...

İnsanı gençleştiriyor bu tür geziler.İlk uzun gezim gidiş dönüş toplam 80 km idi.Giderken toplam 10 km rampa çıktık ve gerisi son sürat ful iniş.Öyle bir iniş rampası düşününki fren yapmazsanız hızdan bisikletinizin kontrolünü kaybedebileceğiniz bir rampa. Ama geri dönüşte de öyle bir yol düşününki Ağustos ayının ortasında saat 13:00 sularında yola çıkmış iki bisikletli,rampanın daha eteklerinde suları bitmiş ve o rampalar çıkılıp inilmeden çeşmede yok. Birisinde yol yarış bisikleti, diğerinde (bende) tek amortisörlü 18 vitesli :) bisiklet. Üstüne üstlük ben çıkacağım rampayı bile bile tuttum ön tarafa sırt çantamı astım ağırlığı ön tekere bindirdim. Sonra o rampalar çıkılır mı? Çıkılmaz tabii! Bu hatamı da ikinci gezimde farkettim. Neyse daha sonra o rampaları ıhlıya tıslıya zar zor, susuz, çaresiz sıcaktan yana yana çıktık. Tahminimce iki saat de belki daha fazla sürede çıkabildik. Ama herşeyi bu rampalar bittikten sonra ineceğimiz 6km' lik rampayla unutacağız diye düşünüyoruz. O rampayı inerken yanmış vücudumuz serinleyecek, yorgunluğumuz bir nebze olsun geçecek kaslarımız hafifte olsa dinlenecek ve iniş rampasının sonundaki çeşmeden buz gibi su içeceğiz. Daha ne isteriz :))) Ama her şey istenildiği gibi gelişmiyor.İki km indik inmedik aşağısı Yağmurlu köyü, niye böyle demişler derken hava bir anda buz kesti bir yağmur yağmaya başladı. Tabir-i Caizse çok afedersiniz biz mallaştık :))) İki dk önce yanıyorduk şimdi hem donduk hemde sırılsıklam olduk.Neyse indik düzlüğe hemen girdik bir ağacın altına. Derken fırtına koptu yollar su içinde sel götürüyor, arkamızdan bir çatırdı arkadaşla birbirimize bağırdık kaç diye altına sığındığımız ağaçta devrildi.Kaldık dımdızlak ortada. Ağaçların altına girmeye de korkuyoruz. Arkadaşla dedik ilk gelen minibüse binelim.Neyse şehire giden bir minibüsü durdurduk attık bisikletleri minibüsün tepesine. Sırılsıklam bindik minibüse! Bindik ama adamın koltukları ıslanmasın, bizden sonrada oturan olacak diye oturamıyoruz da. Neyse bu şekilde koyulduk yola 2 km gitmedik ki yine güneş çıktı. Dedik böyle şansın içine dışına buradan böyle dümdüz kaptırıp gidiceğiz şimdi. :)))) Böylece ilk serüvenim sona ermiş oldu. Ama ikincisi süperdi. Tabii onda da benzeri sıkıntılar yaşamıştık. Ama gerçekten herkese bu tür gezileri tavsiye ederim. Ne geçecek elimize diye düşünen olabilir hiç birşey olmasa arkadaş gibi paylaşabileceğiniz güzel fotoğraflarınız ve böyle anılarınız kalır size :))))

• Beğen
@EMRAH CATAK

Sizinkide tam bir macera olmuş korku filmi gibi :D
Çadırlı uzun turlara hastayım, bahsettiğiniz susuzluğu bu fotograflarına baktığınız Amasra gezisinde yaşadım. zonguldaktan çıkarken yanımda küçük pet şişe suyum vardı havada oldukca sıcak ama her 5km de benzinlik veya bakkala raslıyordum yada çeşme denk geliyordu.. işte o küçük pet şişe su ile zonguldak çıkışında bir rampa başladı öğle sıcağında cık Allah çık rampa bitmiyor 1bucuk saat rampa tırmandım o sıcakta tabi o pet şişe rampanın başında bitmişti bile ne çeşme nede bakkal. rampa bitiminde dağın tepesindeydim :D baktım karayollarının bakım istasyon şefliği var çölde su bulmuş gibi sendim valla..
bunlarda işin tuzu biberi geziye renk katan unsurlar diyebiliriz.. hamama giren terler hesabı :)
paylaşımınız için teşekkürler sağlıcakla kalın yolunuz açık olsun :)

• Beğen
Tepkiler: Emrah Catak
Geri