Scudo Sports

xt göbek mi yoksa Shimano FH-RM 65 CL?

srud aziz

Üye
Tepki
67
selam arkadaşalar.....

scott sub 30 alacam... üstundeki göbekler (arka=Shimano FH-RM 65 CL, ön göbek=Scott SCO 31) ikisinede xt ile değiştirmeğe düşünüyorum... amacım bisiklerin daha akışkan olması... soru ;(akışkanlık hissedilir decerede fark eder mi? yoksa vercem extradan 140 tl değmezmi?) ben hobi amaclı kullanıyorum, uzun turlar yapıyorum, yarışlara katılmıyacam... birde sub 30 göbekler ilgili yorumlarınızı bekliyorum?

teşekkürler....

• Beğen
Tepkiler: Genç89
Scudo
Arkadaşlar aradan 8 yıl geçmiş bu soru sorulalu ama hazır aynı soru sorulmuşken yeni konu açarak konu kirliliği yapmamak adına aynı soruyu tekrar gündeme taşımak istiyorum. 8 yıl sonra da olsa da bu konu hakkındaki bilgilerinizi paylaşırsanız çok makbule geçer :)

Xt candır akışı fazla olur xt kullanın

Şu an çifti xt çifti 300 TL ama cidden farkediceğine inansam direk alıcam ama hani rulmanlı falan da değil ya acaba toplamda 800 bandında dt swiss 450 mi alsam diye düşünüyorum.

Uzun omurluluk ve bakim kolayligi dusunuyorsaniz rulmanli alin. Benim lx lerin on gobegini iyi sikilmadigi icin bozulmustu. Rulmanli olsaydi kolaylikla tamir olmustu.

benim anladığım tek başına göbeğin pek de anlamı olmadığı. olaya tüm parçaları ile beraber jant seti olarak bakmak gerektiği. çünkü parçaların hepsi ayrı ayrı iyi olabilir. ama önemli olan birlikte uyumlu olmaları, beraber verimli çalışabilmeleri. bu hafta ben de göbeği xt yapayım diye servise gittim. servis tek başına bir işe yaramayacak ya tüm jant setini değiştir (ki epey pahalı) ya da paranı boşa harcayıp hiç değiştirme dedi

Geri