Scudo Sports

Xlooplar Geldi-Ücretsiz Kargo ve Havale-20 TL

Scudo
@Samet Saglam

arkadaşlar 4 numara nın diğer tekini ben aldım gerçekten güzel gözlük arkadaşlarda çok beğendi:)

Elimde bir adet Xloop gözlük mevcut gittigidiyordan satışa sundum,üstelik Polarize, almak isterseniz hemen al en son 25 tl'ye verebilirim,incelemek isterseniz linki :

(link)

iyi günler dilerim...

Samet bey kusura bakmayın sizin elinizdekilerin bittiğini görünce arkadaşa yardımcı olmak için yazdım cevabı umarım ayıp etmemişimdir,yoksa yönetici arkadaşlara rica edelim silsinler mesajı. iyi günler...

@Kutay Han

Yok sorun degil. Benim için bir problem olmaz. İyi Satışlar.

4 numarayı almak istiyorum .numaranızı gonderırsenız sevınırım ucretı bu gun yatırabilirim.
numaram:0533 931 46 54
tesekkürler...

selam samet ben ozan ürünleri görünce gerçekten kaçırdığıma üzüldüm yenileri gelecek demişsin eğer fiyat bu civarlarda olursa 2 numara yada o tip bişeyi mutlaka ayır özel mesaj at görüşelim

@OzzYMKL

Şimdiye kadar çoktan gelmesi lazımdı. İthalatçı ile küçük bir sorun çıktı. İnşallah bu hafta içi gelir diye umuyorum.

@Samet Saglam

yeni modellerin resmi varnı sende bi atsana söyleyeyim ayır yoksa

http://img15.imageshack.us/img15/4285/adszoox.jpg

Orjinal resimleri gelince eklenecektir. Kırmızı 1 adedi rezerv durumdadır. Kırmızıdan 1 adet kalmıştır. Gelir gelmez foruma ilan eklenecektir. Ciddi alıcı iseniz rezerv edilebilir. Yalnız bu modellerin fiyatı 25 liradır. Yine kargo tarafımdan karşılanacaktır ve ücretsiz olarak havale yapabilirsiniz.

Geri