@emirozturk Dostum bunu zaten ben inceleyip köşemde de paylaşmıştım...Konuları incelemeden sırf kanalınıza abone toplamak için gereksiz konu açıp forumda bilgi kirliliğine neden oluyorsunuz...
@Anonim görmemişim ancak özgür bir platform sanıyorum burayı herkes paylaşımını yapabilir. @Tahir Keskin bende görüntü var efendim neden olduğunu anlamadım
@Tahir Keskin Tabii ki ama benim bahsettiğim inceleme yapılmaması değil tabii ki yapsınlar bunda bende hem fikirim...Bi çoğuna zaten destek veriyorum ama forumda aynı konular kabak tadı veriyor çöpe dönüyor bu gidişle zaten bende çekileceğim forumdan en sonunda...
@Tahir Keskin
haklısında müdürüm her inceleme inceleme midir? inceleme vidyoları ne kadar incelenmelidir ? incelemeli mi yoksa incelememeli mi? toparlıyayım en iyisi : inceleme vidyosu detay gerektirir, o vidyoyu tıklayan arkadaşı en azından bir fikir sahibi etmelidir diye düşünüyorum
@mariokaldato Şimdi bi konuya açıklık getireyim sorun 'sadece ben incelerim' değil tabii ki ne kadar çok farklılık o kadar zenginlik...Benim kızdığım sürekli aynı konuların tekrar tekra dönmesi, yoksa arkadaşa ben her türlü teknik destek de olurum ama foruma bakıyorum sürekli aynı konuların dönmesi artık kabak tadı veriyor... E bizde insanız nihayetinde susuyoruz susuyoruz bi yerde e yeter ama diyoruz...
@Anonim herkes kendi bütçesince kendi olanağı olan alabildiği ve sahip olduğu eşyayı tanıtıyor siz öncülerinden izleyerek bizde kendimizi deniyoruz büyümeye çalışıyoruz.Bu zamanların konusu daha ne farklı olabilir ki ? Uçan bisiklet mi tanıtmayalım yada olmayan xiaomi 2 yi mi teşekkür ediyorum ilginiz için iyi forumlar
@Anonim
Aynı şeyi söylüyoruz fıratçım : Mevzu paylaşıma karşı olmamak yada "benimki daha iyi " konusu değil , sdece bilgi kirliliğinin minimuma inmesi gerektiği gerçeği
@Ulaş Çavuşoğlu forumun klasmanını tam olarak bilmiyordum her konu altında aynı videounun göründüğünü bilmiyordum.ilgili diğer konular silindi teşekkürler.iyi forumlar
@emirozturk Ben kanalından bahsetmiyorum ya da kamerandan, madem böyle bişey yapıyorsum özelden yaz ben sana destek de olurum ama konuyu açmadan önce foruma bak hangi konular var altına ekle yaz destekleriz de seni...Ama sürekli aynı konular tekrar tekrar açılınca eski halkı olarak buranın kızıp tepki veriyoruz doğal olarak...
@marikaldato @Ulaş Çavuşoğlu Eyvallah kadim abim yok bi yere gittiğim gemiyi en son kaptanlar terkeder benimki serzeniş sadece
@Anonim abim tamam anladım ama konular dönüyor dolaşıyor aynı mevzuya geliyor maşa da fox a bakarız sid e bakarız bilmem neye bakarız ama tekrar foxa bakarız tekrar sid e bakarız bu böyle değilse benim yanlışımdır haklısın ancak bence böyle değil çünkü konu kısıtlı aksiyon kamerası deyince gopro ya bakarız xiaomi yi ve sjcam e bakarız yanlışım varsa söyleyebilirisiniz.
@emirozturk Konunun aslında senlede alakası yok da neyse arada sana denk geldi Bu arada mailimden ulaş bana kanalınla ilgili gelişmesi abone sayının artması için sana ne gibi bir yol izleyebileceğini yönlendireyim hatta istersen logonun ham png halini gönder bana biraz geliştirelim onu